İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..

Sıra Ders Kodu Ders İsmi P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 P11 P12
1 ASC21101 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ 4.24.64.64.24.24.44.84.64.84.44.64.4
2 ASC21105 PİŞİRME YÖNTEMLERİ 3.32.7344.252.32.22.53.22.53.3
3 ASC21107 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 4.84.84.74.74.54.84.84.74.54.74.84.7
4 ASC21103 BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 4.74.34.54.34.34.24.23.53.73.53.54.2
5 UNV13111 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI 1111111.41.41.2111
6 ASC21119 SEKTÖRDE İLETİŞİM 4.84.654.44.24.64.854.64.23.64.2
7 ASC21109 GASTRONOMİ VE TURİZM 3.63.843.63.83.63.23.643.43.83.2
8 ASC21121 MESLEKİ YABANCI DİL I 31.71.521.521.33.23.71.22.32.7
9 ASC21117 MUTFAK TERMİNOLOJİSİ 33.42.43.22.432.832.42.843.8
10 ASC21111 YİYECEK İÇECEK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ 444.84.64.44.24.23.843.63.44
11 UNV19101 AKADEMİK TÜRKÇE 111111111111
12 ASC21115 İÇECEK BİLİMİ 555555555555
13 ASC21113 AŞÇILIĞA GİRİŞ 555555555555
14 ASC21102 OSMANLI MUTFAĞI 4.54.24.24.74.34.54.74.84.33.73.74.3
15 ASC21108 DÜNYA MUTFAKLARI 55554.84.753.83.74.84.84.7
16 ASC21104 YÖRESEL MUTFAKLAR 4.74.34.84.54.24.54.74.34.844.34.8
17 ASC21106 TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 4.84.84.84.84.8553.83.84.84.54.8
18 UNV13027 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 4.54.74.854.54.84.84.74.7555
19 ASC21116 MESLEKİ PROJE 4.54.34.74.74.24.74.33.83.24.53.74.2
20 ASC21118 VEJETARYEN MUTFAK 4.34.33.84.53.84.34.24.34.23.844.3
21 ASC21122 MESLEKİ YABANCI DİL II 3.71.712.32.33.31.233.712.33
22 ASC21120 GIDA SAKLAMA TEKNİKLERİ 4.84.84.34.84.34.9444.64.844.5
23 ASC21114 YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 555555555555
24 ASC21112 YİYECEK İÇECEK SERVİS TEKNİKLERİ 3.943.73.63.63.63.63.83.93.63.63.7
25 ASC21110 GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER 555555555555
26 ASC21205 SOĞUK MUTFAK 4.24.44.24.24.44.64.84.84.84.84.44.6
27 ASC21203 BALIKLAR VE SU ÜRÜNLERİ 4.64.84.84.24.84.843.23.43.23.84.2
28 ASC21201 UNLU MAMÜL YAPIM TEKNİKLERİ 54.754.754.74.843.34.84.75
29 ASC21209 AROMATİK BİTKİİLER VE BAHARATLAR 4.43.83.64.64.64.84.64.44.6554.4
30 ASC21207 ZİYAFET ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ 4.354.74.34.754.33.344.74.75
31 MYO21201 GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI 2.22.22.42.62.23.23.23333.83.2
32 ASC21217 KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ 4.54.353.84.34.73.33.234.24.23.7
33 ASC21211 İŞ AHLAKI VE DEĞERLER EĞİTİMİ 4.34.64.34.14.44.94.94.74.64.44.44.7
34 ASC21221 YİYECEK İÇECEK YAZARLIĞI 555555555555
35 ASC21215 YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROL 555555555555
36 ASC21219 YİYECEK İÇECEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 4.54.24.24.54.3444.24.53.83.84.5
37 ASC21223 GIDA KATKI MADDELERİ 555555555555
38 ASC21213 MENÜ MÜHENDİSLİĞİ 5555552.52.22.54.54.34
39 UNV18205 İNGİLİZCE 0.40.20.60.40.601221.61.82.6
40 UNV18203 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 111111111111
41 UNV18201 TÜRK DİLİ 00.301.300.5100.70.311.5
42 UNV18207 İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM 555555555555
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (42 derse ait 247 adet öğrenim çıktısı) %79.2 %77.4 %77.4 %78.8 %77 %80.6 %76 %74.4 %75.6 %75.4 %76.8 %80