İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 | P12 |
1 | ASC21101 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | 4.2 | 4.6 | 4.6 | 4.2 | 4.2 | 4.4 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.4 | 4.6 | 4.4 |
2 | ASC21105 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ | 3.3 | 2.7 | 3 | 4 | 4.2 | 5 | 2.3 | 2.2 | 2.5 | 3.2 | 2.5 | 3.3 |
3 | ASC21107 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | 4.8 | 4.8 | 4.7 | 4.7 | 4.5 | 4.8 | 4.8 | 4.7 | 4.5 | 4.7 | 4.8 | 4.7 |
4 | ASC21103 | BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA | 4.7 | 4.3 | 4.5 | 4.3 | 4.3 | 4.2 | 4.2 | 3.5 | 3.7 | 3.5 | 3.5 | 4.2 |
5 | UNV13111 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1.4 | 1.4 | 1.2 | 1 | 1 | 1 |
6 | ASC21119 | SEKTÖRDE İLETİŞİM | 4.8 | 4.6 | 5 | 4.4 | 4.2 | 4.6 | 4.8 | 5 | 4.6 | 4.2 | 3.6 | 4.2 |
7 | ASC21109 | GASTRONOMİ VE TURİZM | 3.6 | 3.8 | 4 | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 3.2 | 3.6 | 4 | 3.4 | 3.8 | 3.2 |
8 | ASC21121 | MESLEKİ YABANCI DİL I | 3 | 1.7 | 1.5 | 2 | 1.5 | 2 | 1.3 | 3.2 | 3.7 | 1.2 | 2.3 | 2.7 |
9 | ASC21117 | MUTFAK TERMİNOLOJİSİ | 3 | 3.4 | 2.4 | 3.2 | 2.4 | 3 | 2.8 | 3 | 2.4 | 2.8 | 4 | 3.8 |
10 | ASC21111 | YİYECEK İÇECEK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ | 4 | 4 | 4.8 | 4.6 | 4.4 | 4.2 | 4.2 | 3.8 | 4 | 3.6 | 3.4 | 4 |
11 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
12 | ASC21115 | İÇECEK BİLİMİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
13 | ASC21113 | AŞÇILIĞA GİRİŞ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
14 | ASC21102 | OSMANLI MUTFAĞI | 4.5 | 4.2 | 4.2 | 4.7 | 4.3 | 4.5 | 4.7 | 4.8 | 4.3 | 3.7 | 3.7 | 4.3 |
15 | ASC21108 | DÜNYA MUTFAKLARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 4.7 | 5 | 3.8 | 3.7 | 4.8 | 4.8 | 4.7 |
16 | ASC21104 | YÖRESEL MUTFAKLAR | 4.7 | 4.3 | 4.8 | 4.5 | 4.2 | 4.5 | 4.7 | 4.3 | 4.8 | 4 | 4.3 | 4.8 |
17 | ASC21106 | TATLI YAPIM TEKNİKLERİ | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 5 | 5 | 3.8 | 3.8 | 4.8 | 4.5 | 4.8 |
18 | UNV13027 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 4.5 | 4.7 | 4.8 | 5 | 4.5 | 4.8 | 4.8 | 4.7 | 4.7 | 5 | 5 | 5 |
19 | ASC21116 | MESLEKİ PROJE | 4.5 | 4.3 | 4.7 | 4.7 | 4.2 | 4.7 | 4.3 | 3.8 | 3.2 | 4.5 | 3.7 | 4.2 |
20 | ASC21118 | VEJETARYEN MUTFAK | 4.3 | 4.3 | 3.8 | 4.5 | 3.8 | 4.3 | 4.2 | 4.3 | 4.2 | 3.8 | 4 | 4.3 |
21 | ASC21122 | MESLEKİ YABANCI DİL II | 3.7 | 1.7 | 1 | 2.3 | 2.3 | 3.3 | 1.2 | 3 | 3.7 | 1 | 2.3 | 3 |
22 | ASC21120 | GIDA SAKLAMA TEKNİKLERİ | 4.8 | 4.8 | 4.3 | 4.8 | 4.3 | 4.9 | 4 | 4 | 4.6 | 4.8 | 4 | 4.5 |
23 | ASC21114 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
24 | ASC21112 | YİYECEK İÇECEK SERVİS TEKNİKLERİ | 3.9 | 4 | 3.7 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 3.9 | 3.6 | 3.6 | 3.7 |
25 | ASC21110 | GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
26 | ASC21205 | SOĞUK MUTFAK | 4.2 | 4.4 | 4.2 | 4.2 | 4.4 | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.4 | 4.6 |
27 | ASC21203 | BALIKLAR VE SU ÜRÜNLERİ | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 4.2 | 4.8 | 4.8 | 4 | 3.2 | 3.4 | 3.2 | 3.8 | 4.2 |
28 | ASC21201 | UNLU MAMÜL YAPIM TEKNİKLERİ | 5 | 4.7 | 5 | 4.7 | 5 | 4.7 | 4.8 | 4 | 3.3 | 4.8 | 4.7 | 5 |
29 | ASC21209 | AROMATİK BİTKİİLER VE BAHARATLAR | 4.4 | 3.8 | 3.6 | 4.6 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.4 | 4.6 | 5 | 5 | 4.4 |
30 | ASC21207 | ZİYAFET ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ | 4.3 | 5 | 4.7 | 4.3 | 4.7 | 5 | 4.3 | 3.3 | 4 | 4.7 | 4.7 | 5 |
31 | MYO21201 | GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.6 | 2.2 | 3.2 | 3.2 | 3 | 3 | 3 | 3.8 | 3.2 |
32 | ASC21217 | KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | 4.5 | 4.3 | 5 | 3.8 | 4.3 | 4.7 | 3.3 | 3.2 | 3 | 4.2 | 4.2 | 3.7 |
33 | ASC21211 | İŞ AHLAKI VE DEĞERLER EĞİTİMİ | 4.3 | 4.6 | 4.3 | 4.1 | 4.4 | 4.9 | 4.9 | 4.7 | 4.6 | 4.4 | 4.4 | 4.7 |
34 | ASC21221 | YİYECEK İÇECEK YAZARLIĞI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
35 | ASC21215 | YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROL | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
36 | ASC21219 | YİYECEK İÇECEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI | 4.5 | 4.2 | 4.2 | 4.5 | 4.3 | 4 | 4 | 4.2 | 4.5 | 3.8 | 3.8 | 4.5 |
37 | ASC21223 | GIDA KATKI MADDELERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
38 | ASC21213 | MENÜ MÜHENDİSLİĞİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.2 | 2.5 | 4.5 | 4.3 | 4 |
39 | UNV18205 | İNGİLİZCE | 0.4 | 0.2 | 0.6 | 0.4 | 0.6 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1.6 | 1.8 | 2.6 |
40 | UNV18203 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
41 | UNV18201 | TÜRK DİLİ | 0 | 0.3 | 0 | 1.3 | 0 | 0.5 | 1 | 0 | 0.7 | 0.3 | 1 | 1.5 |
42 | UNV18207 | İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (42 derse ait 247 adet öğrenim çıktısı) | %79.2 | %77.4 | %77.4 | %78.8 | %77 | %80.6 | %76 | %74.4 | %75.6 | %75.4 | %76.8 | %80 |