İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..

Sıra Ders Kodu Ders İsmi P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 P11
1 GDB18103 HİJYEN VE SANİTASYON 2.621.62.12.32.32.73.42.91.41.7
2 GDB18101 LAB0RATUVAR TEKNİĞİ 2.82.63.24.23.63.63.63.63.43.43.8
3 GDB18113 GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER 33.23.643.83.23.844.24.43.8
4 GDB16105 GENEL MİKROBİYOLOJİ 3.82.33.73.53.53.23.53.33.83.73.5
5 UNV13111 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI 2.22.41.81.22.2111.41.41.61.8
6 GDB18111 SEKTÖREL ORGANİZASYON 42.84.53.84.24.73.73.73.83.84
7 GDB18109 BESLENME 3.82.53.73.844.543.33.84.24.2
8 GDB18107 GIDA KİMYASI 2.82.23.53.83.53.33.74.33.73.33.8
9 UNV19101 AKADEMİK TÜRKÇE 11111111111
10 GDB18102 TAHIL TEKNOLOJİSİ 4.13.13.13.53.63.83.443.64.34
11 GDB18104 GIDA AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA 3.52.74.744.2543.83.83.34.2
12 GDB18106 FERMANTASYON BİYOTEKNOLOJİSİ 2.52.71.71.21.222.22.82.32.72.7
13 GDB18108 GIDA MEVZUATI KALİTE GÜVENCESİ 31.52.73.22.31.5343.73.33.5
14 GDB18110 GIDA KATKI MADDELERİ 2.82.23.54.233.83.34.243.53.5
15 GDB18112 HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 2.72.72.93.23.33.23.43.23.43.23
16 GDB18114 GIDA ANALİZLERİ 3.91.83.53.93.83.44.343.64.43.6
17 GDB18116 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 3.52.74.53.744.543.543.23.3
18 UNV13027 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 54.64.655555555
19 GDB18201 SÜT TEKNOLOJİSİ 434.54.24.33.83.53.84.544
20 GDB18205 ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ 3.63.43.84.64.23.84.24.84.63.83.8
21 GDB13205 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ 2.71.53.3433.33.53.73.33.34
22 GDB18203 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 3.323.54.34.73.83.744.53.84.5
23 GDB20237 ARI ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 3.43.83.443.64.63.63.43.23.83.6
24 GDB18215 GIDA İŞLETMELERİNİN PROJELENDİRİLMESİ 42.84.24.34.34.34.24.33.744.3
25 GDB13215 MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER 3.92.12.93.93.73.33.73.143.93.7
26 GDB13217 ENSTRUMANTAL ANALİZLER 33333333333
27 GDB20243 ORGANİK GIDA VE TARIM 43.84.23.443.83.63.43.63.64.2
28 GDB20241 GİRİŞİMCİLİK ETKİLİ İLETİŞİM 55555555555
29 GDB20239 GIDA PAZARLAMA 3.43.23.44.244.24.44.24.44.24
30 GDB18207 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ 1.81.412.42.22.62.633.43.21.8
31 GDB20235 MESLEKİ TEKNİK TERİMLER 33333333333
32 GDB20233 GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİ TEKNOLOJİLER 4.22.7444.34.34443.84.3
33 GDB20231 GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI 33.23.643.83.23.844.24.43.8
34 GDB20229 ENZİM TEKNOLOJİSİ 33333333333
35 GDB20227 PEYNİR TEKNOLOJİSİ 32.833.844.243.63.83.64
36 GDB20225 DUYUSAL ANALİZ VE TEKNİKLERİ 3333.833.63.23.83.83.63.8
37 GDB20223 AR-GE ve FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI 4.84.84.84.84.344.24.34.354.5
38 GDB18217 YÖRESEL GIDALAR 2.22.22.633333333
39 GDB18213 BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM 2.22.22.6322.82.83.23.63.82.6
40 GDB18211 GIDA İŞLETMELER YÖNETİMİ 4.22.74.73.84.24.84.344.24.34.5
41 GDB18209 ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEK TEKNOLOJİSİ 3.72.74.73.74544.24.34.34.2
42 UNV18203 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 11111111111
43 UNV18205 İNGİLİZCE 3.13.72.31.71.92.62.72.11.822.6
44 UNV18207 İŞYERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMA 55555555555
45 UNV18201 TÜRK DİLİ 21.81.91.91.9222222
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (45 derse ait 269 adet öğrenim çıktısı) %65.2 %55 %66.4 %69.4 %68 %69.4 %68.8 %70.4 %71 %69.8 %70