İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 |
1 | GDB18103 | HİJYEN VE SANİTASYON | 2.6 | 2 | 1.6 | 2.1 | 2.3 | 2.3 | 2.7 | 3.4 | 2.9 | 1.4 | 1.7 |
2 | GDB18101 | LAB0RATUVAR TEKNİĞİ | 2.8 | 2.6 | 3.2 | 4.2 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.4 | 3.4 | 3.8 |
3 | GDB18113 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | 3 | 3.2 | 3.6 | 4 | 3.8 | 3.2 | 3.8 | 4 | 4.2 | 4.4 | 3.8 |
4 | GDB16105 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | 3.8 | 2.3 | 3.7 | 3.5 | 3.5 | 3.2 | 3.5 | 3.3 | 3.8 | 3.7 | 3.5 |
5 | UNV13111 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 2.2 | 2.4 | 1.8 | 1.2 | 2.2 | 1 | 1 | 1.4 | 1.4 | 1.6 | 1.8 |
6 | GDB18111 | SEKTÖREL ORGANİZASYON | 4 | 2.8 | 4.5 | 3.8 | 4.2 | 4.7 | 3.7 | 3.7 | 3.8 | 3.8 | 4 |
7 | GDB18109 | BESLENME | 3.8 | 2.5 | 3.7 | 3.8 | 4 | 4.5 | 4 | 3.3 | 3.8 | 4.2 | 4.2 |
8 | GDB18107 | GIDA KİMYASI | 2.8 | 2.2 | 3.5 | 3.8 | 3.5 | 3.3 | 3.7 | 4.3 | 3.7 | 3.3 | 3.8 |
9 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
10 | GDB18102 | TAHIL TEKNOLOJİSİ | 4.1 | 3.1 | 3.1 | 3.5 | 3.6 | 3.8 | 3.4 | 4 | 3.6 | 4.3 | 4 |
11 | GDB18104 | GIDA AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA | 3.5 | 2.7 | 4.7 | 4 | 4.2 | 5 | 4 | 3.8 | 3.8 | 3.3 | 4.2 |
12 | GDB18106 | FERMANTASYON BİYOTEKNOLOJİSİ | 2.5 | 2.7 | 1.7 | 1.2 | 1.2 | 2 | 2.2 | 2.8 | 2.3 | 2.7 | 2.7 |
13 | GDB18108 | GIDA MEVZUATI KALİTE GÜVENCESİ | 3 | 1.5 | 2.7 | 3.2 | 2.3 | 1.5 | 3 | 4 | 3.7 | 3.3 | 3.5 |
14 | GDB18110 | GIDA KATKI MADDELERİ | 2.8 | 2.2 | 3.5 | 4.2 | 3 | 3.8 | 3.3 | 4.2 | 4 | 3.5 | 3.5 |
15 | GDB18112 | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | 2.7 | 2.7 | 2.9 | 3.2 | 3.3 | 3.2 | 3.4 | 3.2 | 3.4 | 3.2 | 3 |
16 | GDB18114 | GIDA ANALİZLERİ | 3.9 | 1.8 | 3.5 | 3.9 | 3.8 | 3.4 | 4.3 | 4 | 3.6 | 4.4 | 3.6 |
17 | GDB18116 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | 3.5 | 2.7 | 4.5 | 3.7 | 4 | 4.5 | 4 | 3.5 | 4 | 3.2 | 3.3 |
18 | UNV13027 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 5 | 4.6 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
19 | GDB18201 | SÜT TEKNOLOJİSİ | 4 | 3 | 4.5 | 4.2 | 4.3 | 3.8 | 3.5 | 3.8 | 4.5 | 4 | 4 |
20 | GDB18205 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | 3.6 | 3.4 | 3.8 | 4.6 | 4.2 | 3.8 | 4.2 | 4.8 | 4.6 | 3.8 | 3.8 |
21 | GDB13205 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | 2.7 | 1.5 | 3.3 | 4 | 3 | 3.3 | 3.5 | 3.7 | 3.3 | 3.3 | 4 |
22 | GDB18203 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | 3.3 | 2 | 3.5 | 4.3 | 4.7 | 3.8 | 3.7 | 4 | 4.5 | 3.8 | 4.5 |
23 | GDB20237 | ARI ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | 3.4 | 3.8 | 3.4 | 4 | 3.6 | 4.6 | 3.6 | 3.4 | 3.2 | 3.8 | 3.6 |
24 | GDB18215 | GIDA İŞLETMELERİNİN PROJELENDİRİLMESİ | 4 | 2.8 | 4.2 | 4.3 | 4.3 | 4.3 | 4.2 | 4.3 | 3.7 | 4 | 4.3 |
25 | GDB13215 | MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER | 3.9 | 2.1 | 2.9 | 3.9 | 3.7 | 3.3 | 3.7 | 3.1 | 4 | 3.9 | 3.7 |
26 | GDB13217 | ENSTRUMANTAL ANALİZLER | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
27 | GDB20243 | ORGANİK GIDA VE TARIM | 4 | 3.8 | 4.2 | 3.4 | 4 | 3.8 | 3.6 | 3.4 | 3.6 | 3.6 | 4.2 |
28 | GDB20241 | GİRİŞİMCİLİK ETKİLİ İLETİŞİM | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
29 | GDB20239 | GIDA PAZARLAMA | 3.4 | 3.2 | 3.4 | 4.2 | 4 | 4.2 | 4.4 | 4.2 | 4.4 | 4.2 | 4 |
30 | GDB18207 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | 1.8 | 1.4 | 1 | 2.4 | 2.2 | 2.6 | 2.6 | 3 | 3.4 | 3.2 | 1.8 |
31 | GDB20235 | MESLEKİ TEKNİK TERİMLER | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
32 | GDB20233 | GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİ TEKNOLOJİLER | 4.2 | 2.7 | 4 | 4 | 4.3 | 4.3 | 4 | 4 | 4 | 3.8 | 4.3 |
33 | GDB20231 | GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI | 3 | 3.2 | 3.6 | 4 | 3.8 | 3.2 | 3.8 | 4 | 4.2 | 4.4 | 3.8 |
34 | GDB20229 | ENZİM TEKNOLOJİSİ | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
35 | GDB20227 | PEYNİR TEKNOLOJİSİ | 3 | 2.8 | 3 | 3.8 | 4 | 4.2 | 4 | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 4 |
36 | GDB20225 | DUYUSAL ANALİZ VE TEKNİKLERİ | 3 | 3 | 3 | 3.8 | 3 | 3.6 | 3.2 | 3.8 | 3.8 | 3.6 | 3.8 |
37 | GDB20223 | AR-GE ve FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.3 | 4 | 4.2 | 4.3 | 4.3 | 5 | 4.5 |
38 | GDB18217 | YÖRESEL GIDALAR | 2.2 | 2.2 | 2.6 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
39 | GDB18213 | BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM | 2.2 | 2.2 | 2.6 | 3 | 2 | 2.8 | 2.8 | 3.2 | 3.6 | 3.8 | 2.6 |
40 | GDB18211 | GIDA İŞLETMELER YÖNETİMİ | 4.2 | 2.7 | 4.7 | 3.8 | 4.2 | 4.8 | 4.3 | 4 | 4.2 | 4.3 | 4.5 |
41 | GDB18209 | ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEK TEKNOLOJİSİ | 3.7 | 2.7 | 4.7 | 3.7 | 4 | 5 | 4 | 4.2 | 4.3 | 4.3 | 4.2 |
42 | UNV18203 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
43 | UNV18205 | İNGİLİZCE | 3.1 | 3.7 | 2.3 | 1.7 | 1.9 | 2.6 | 2.7 | 2.1 | 1.8 | 2 | 2.6 |
44 | UNV18207 | İŞYERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMA | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
45 | UNV18201 | TÜRK DİLİ | 2 | 1.8 | 1.9 | 1.9 | 1.9 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (45 derse ait 269 adet öğrenim çıktısı) | %65.2 | %55 | %66.4 | %69.4 | %68 | %69.4 | %68.8 | %70.4 | %71 | %69.8 | %70 |