İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 |
1 | GUP19103 | HAZIR GİYSİ ÜRETİMİ-I | 3.5 | 2.3 | 2.7 | 2.3 | 2.8 | 2.8 | 3 | 4.5 | 3.7 | 3.8 | 4.5 |
2 | GUP19111 | DOĞAL LİFLER | 2.6 | 2.4 | 1.6 | 1.8 | 2.4 | 2.8 | 3.8 | 3.8 | 4.2 | 3.8 | 3 |
3 | GUP19101 | KALIP HAZIRLAMA TEKNİKLERİ-I | 2.7 | 2.7 | 3.4 | 3.6 | 3.1 | 3 | 3.1 | 3.4 | 3 | 2.7 | 3.1 |
4 | UNV13111 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 2.2 | 2.4 | 1.8 | 1.2 | 2.2 | 1 | 1 | 1.4 | 1.4 | 1.6 | 1.8 |
5 | GUP19109 | KONFEKSİYON TEKNOLOJİSİ | 3.2 | 3.7 | 3 | 3.3 | 4 | 4 | 4 | 3.5 | 3.2 | 4 | 4 |
6 | GUP19107 | KONFEKSİYON MALZEME BİLGİSİ | 2.4 | 2.2 | 1.8 | 1.2 | 2.2 | 1.6 | 2.8 | 3 | 3 | 2.2 | 2 |
7 | GUP19105 | MODA TARİHİ VE MODAYA YÖN VERENLER | 2.3 | 3 | 2.8 | 1.7 | 2.5 | 3 | 3.2 | 3.2 | 3.2 | 3.7 | 3.7 |
8 | GUP19102 | KALIP HAZIRLAMA TEKNİKLERİ- II | 3 | 3.5 | 3.8 | 2.5 | 2.7 | 3 | 3 | 3.3 | 2.8 | 3 | 2.7 |
9 | GUP19104 | HAZIR GİYSİ ÜRETİMİ II | 4 | 4.4 | 3.4 | 1.8 | 1.2 | 2.4 | 4 | 4.2 | 4.6 | 4.6 | 3.6 |
10 | GUP19108 | KONFEKSİYONDA KALİTE GÜVENCE-I | 2.7 | 3.2 | 2 | 2.8 | 4.7 | 4.3 | 3.2 | 3.2 | 4 | 2.5 | 4.7 |
11 | GUP19110 | İŞLETME ORGANİZASYONU | 2.6 | 2.8 | 2 | 2.8 | 2.8 | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 3.8 | 3.8 | 3.4 |
12 | GUP19112 | YAPAY LİFLER | 3.7 | 3.8 | 3.3 | 2.2 | 1.2 | 1.8 | 1.7 | 2.5 | 4 | 4 | 3 |
13 | UNV13207 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 3.6 | 2.3 | 3.7 | 4.6 | 4 | 3.9 | 4 | 3.9 | 4.1 | 3.9 | 3.4 |
14 | GUP19106 | TEKSTİL MUAYENELERİ | 2 | 2.2 | 2.2 | 1.8 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.5 | 2.2 | 2.7 | 3.2 |
15 | GUP13213 | BİLGİSAYAR DESTEKLİ KALIP HAZIRLAMA | 2.7 | 2.8 | 2.7 | 2.3 | 2.8 | 3 | 3.3 | 2.8 | 2.8 | 2.7 | 2.8 |
16 | GUP19205 | DOKUMA VE ÖRME TEKNOLOJİSİ | 1.8 | 2.2 | 3.8 | 1.7 | 2 | 2 | 2 | 2.5 | 3.8 | 2.2 | 3 |
17 | GUP19203 | KADIN GİYSİ ÜRETİMİ | 2.7 | 3 | 2.7 | 2.5 | 3.7 | 4.2 | 3.5 | 3.2 | 4 | 3.8 | 4 |
18 | GUP19201 | KONFEKSİYONDA KALİTE GÜVENCE II | 2.5 | 3.3 | 2.3 | 2.3 | 3.8 | 3.8 | 3.5 | 2.8 | 3 | 3.5 | 3.8 |
19 | GUP19213 | KONFEKSİYONDA İŞ VE ZAMAN ETÜDÜ | 2.8 | 2.5 | 2.3 | 3.2 | 4.2 | 3.8 | 4.3 | 3.5 | 3.5 | 3.8 | 4 |
20 | GUP16217 | MESLEK ETİĞİ VE İLETİŞİM | 3.2 | 3.4 | 3.4 | 3.6 | 3.2 | 3.6 | 3.2 | 3.2 | 3.4 | 3.6 | 4 |
21 | GUP19219 | İŞLETME YÖNETİMİ | 2.3 | 1.7 | 1.3 | 1.7 | 1 | 1 | 1 | 2.7 | 3.7 | 1.7 | 3 |
22 | GUP19217 | MODA EĞİLİMLERİ | 3.6 | 4 | 3.8 | 2.6 | 2.8 | 2.4 | 4 | 4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 |
23 | GUP19215 | BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM | 2.6 | 1 | 1 | 1 | 3.4 | 1 | 2.6 | 2.6 | 3.4 | 2.6 | 1.8 |
24 | GUP19209 | KONFEKSİYONDA TEKNİK TERİMLER | 2 | 1.6 | 3 | 2 | 1.8 | 1 | 1 | 1.4 | 1.8 | 2 | 1.4 |
25 | GUP13207 | GENEL TERBİYE TEKNOLOJİSİ | 4.2 | 4.2 | 3.7 | 2.5 | 1.7 | 2.7 | 2 | 2.7 | 4.7 | 4.8 | 3 |
26 | UNV18201 | TÜRK DİLİ | 1.5 | 1.9 | 2 | 1.8 | 1.8 | 1.6 | 1.3 | 1.4 | 1.4 | 1.4 | 1.8 |
27 | UNV18203 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
28 | UNV18207 | İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM | 3.2 | 2.8 | 2.2 | 3.2 | 3.2 | 3.4 | 3.6 | 3.2 | 3.4 | 3.4 | 4 |
29 | UNV18205 | İNGİLİZCE | 2.3 | 1 | 1.7 | 2.3 | 1 | 1 | 1 | 1.7 | 1 | 1 | 1 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (29 derse ait 170 adet öğrenim çıktısı) | %54.4 | %53.4 | %51.4 | %46.4 | %52 | %51.8 | %55.4 | %58.4 | %63.2 | %60.2 | %60.8 |