İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 |
1 | TRF20105 | İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2.4 | 2.4 | 2.4 | 2.4 |
2 | TRF19101 | GENEL TURİZM | 2.5 | 2.3 | 2 | 3 | 2.8 | 2.7 | 2.3 | 2.2 | 2.3 | 2.3 | 2.7 |
3 | TRF19103 | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ | 2.9 | 3.1 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2.9 | 3 | 3 | 3.4 | 3.3 |
4 | TRF19107 | TURİZM İNGİLİZCESİ-I | 2.7 | 2.7 | 2.7 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.3 | 2.5 | 2.3 | 2.3 | 2.3 |
5 | UNV20105 | İNGİLİZCE-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
6 | UNV13107 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 4.3 | 4.3 | 3.2 | 4 | 3.2 | 3.8 | 4.3 | 3.8 | 3.8 | 4.3 | 3 |
7 | UNV13101 | TÜRK DİLİ-I | 3.2 | 2.2 | 2.6 | 3 | 2.4 | 1.4 | 1.8 | 1.8 | 2.6 | 3.4 | 1.4 |
8 | UNV13103 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I | 1.4 | 1 | 1.4 | 1.4 | 1.4 | 1.2 | 1.6 | 1.6 | 1.6 | 1.4 | 1.6 |
9 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
10 | TRF19102 | SOSYAL PSİKOLOJİ | 2.8 | 3 | 3 | 3 | 2.6 | 2.4 | 2.6 | 2.8 | 2.4 | 2.6 | 2.8 |
11 | TRF19104 | TURİZM HUKUKU | 2.3 | 2.3 | 2.2 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.2 |
12 | TRF19108 | SAĞLIK TEDBİRLERİ VE İLKYARDIM | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
13 | TRF19110 | TURİZM İNGİLİZCESİ - II | 2 | 2.2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
14 | TRF19106 | TURİZM İŞLETMELERİNDE MUHASEBE UYGULAMALARI | 1.8 | 1.6 | 1.7 | 1.6 | 1.7 | 1.6 | 1.6 | 1.8 | 1.7 | 1.7 | 1.7 |
15 | UNV13102 | TÜRK DİLİ-II | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 |
16 | UNV13104 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
17 | UNV13106 | İNGİLİZCE-II | 1.9 | 2.9 | 1.7 | 1.3 | 1.1 | 1 | 1 | 1.1 | 1.1 | 1.7 | 2.1 |
18 | TRF19201 | TURİZM İNGİLİZCESİ-III | 2.7 | 2.1 | 2.3 | 3.6 | 2.3 | 2.1 | 1.7 | 1.6 | 2 | 1.7 | 3.1 |
19 | TRF20213 | KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ | 3.8 | 4.4 | 4 | 3.8 | 4.2 | 4 | 4.2 | 4 | 3.8 | 3.6 | 4.4 |
20 | GMS19207 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | 3 | 3.4 | 3.6 | 3.2 | 3.4 | 3 | 3.4 | 3.6 | 4 | 4.6 | 4.2 |
21 | GMS19205 | GASTRONOMİ TURİZMİ | 4.1 | 4.6 | 4.1 | 4.3 | 4.1 | 4.1 | 4.3 | 4.1 | 4.3 | 4 | 4.1 |
22 | GMS19209 | BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN | 4.7 | 4.6 | 4.4 | 4.4 | 4.1 | 4 | 4.1 | 4 | 3.9 | 4.6 | 4.1 |
23 | GMS19201 | BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ | 3 | 3 | 3 | 3 | 3.2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
24 | GMS19203 | İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI | 3 | 2.8 | 3.4 | 3.2 | 3.2 | 3.2 | 2.8 | 3 | 3 | 3 | 3.2 |
25 | GMS19204 | GIDA MEVZUATI | 2.8 | 3.2 | 2.6 | 2.2 | 2.8 | 3.2 | 4.4 | 4.4 | 4.6 | 4.8 | 4.2 |
26 | TRF19202 | TURİZM PAZARLAMASI | 3 | 3 | 2.7 | 2.7 | 3 | 2.8 | 3.3 | 2.8 | 3.2 | 2.8 | 3 |
27 | TRF19206 | ETKİNLİK YÖNETİMİ | 3.6 | 3.2 | 4 | 4 | 3.4 | 4.2 | 3.8 | 4 | 4 | 3.4 | 4 |
28 | TRF19208 | TURİZM İNGİLİZCESİ-IV | 2.4 | 2.4 | 2.6 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.4 | 2.6 |
29 | STAJ16001 | MESLEK STAJI-I (40 İŞGÜNÜ) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
30 | GMS19202 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 3.8 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
31 | GMS19303 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.8 | 4.8 | 5 | 5 | 4.8 | 5 | 4.8 |
32 | TRF19303 | TURİZM İNGİLİZCESİ-V | 4.2 | 4.4 | 4.8 | 4 | 3.8 | 4 | 4.4 | 4.2 | 4 | 4 | 4 |
33 | GMS19305 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ | 4.2 | 4.2 | 4 | 4 | 4 | 4.2 | 4 | 4 | 4.2 | 4 | 4.3 |
34 | GMS19301 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ-II | 5 | 4.8 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 5 | 5 |
35 | GMS19313 | TOPLU YEMEK ÜRETİMİ | 4.9 | 5 | 4.6 | 4.8 | 4.9 | 4.4 | 4.5 | 5 | 4.8 | 5 | 4.8 |
36 | UNV13030 | ALMANCA-I | 4.3 | 4.8 | 5 | 4.8 | 5 | 4.1 | 4.4 | 4.5 | 5 | 4.4 | 3.8 |
37 | REH16307 | MESLEKİ ARAPÇA-I | 4.7 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.8 | 5 | 4.8 | 4 |
38 | REH16305 | MESLEKİ BULGARCA-I | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.6 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.6 |
39 | GMS19311 | YARATICILIK | 5 | 5 | 4.6 | 4.6 | 4.8 | 4.4 | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 4.6 | 4.8 |
40 | GMS19309 | GIDA COĞRAFYASI | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.6 | 4.6 | 4.8 | 5 | 5 | 5 | 4.4 |
41 | GMS19307 | KAHVE KÜLTÜRÜ | 4.6 | 4.9 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.9 | 4.7 | 4.9 | 4.7 |
42 | UNV13033 | RUSÇA-I | 5 | 4.8 | 5 | 5 | 5 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 |
43 | GMS19302 | MUTFAK SANATLARI UYGULAMASI-I | 3.8 | 3.6 | 3.6 | 3.4 | 3.6 | 3.6 | 3.2 | 3.8 | 3.4 | 3.2 | 3.2 |
44 | TRF19306 | TURİZM İNGİLİZCESİ-VI | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
45 | STAJ16002 | MESLEK STAJI-II (40 İŞ GÜNÜ) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
46 | GMS19304 | YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 |
47 | REH16306 | MESLEKİ ARAPÇA-II | 4.7 | 5 | 4.8 | 5 | 4.7 | 4.7 | 5 | 4.7 | 5 | 4.8 | 3.5 |
48 | UNV13034 | RUSÇA-II | 4.3 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.5 | 4.2 | 4.8 | 4.7 | 5 | 4.7 | 3.5 |
49 | REH16304 | MESLEKİ BULGARCA-II | 5 | 4.8 | 5 | 4.8 | 5 | 4 | 4.6 | 5 | 5 | 4.6 | 4.4 |
50 | UNV13031 | ALMANCA-II | 4.8 | 4.9 | 5 | 5 | 5 | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 5 | 5 | 4.3 |
51 | GMS19310 | OSMANLI MUTFAĞI | 3.6 | 3.6 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.6 | 3.2 | 3 | 3.4 |
52 | GMS19312 | BALKAN MUTFAK KÜLTÜRÜ | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 4 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.4 | 3.2 | 3.8 |
53 | GMS19308 | İÇECEK TEKNOLOJİSİ | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.2 | 4.2 | 4.6 | 4.4 | 4.4 |
54 | GMS19306 | BESLENME SOSYOLOJİSİ | 4.9 | 5 | 4.7 | 4.7 | 4.9 | 4.9 | 5 | 4.7 | 4.6 | 4.6 | 4.7 |
55 | GMS19401 | MUTFAK SANATLARI UYGULAMASI-II | 4.1 | 4.1 | 3.6 | 4 | 4.9 | 4.4 | 4.4 | 4.7 | 4.4 | 4 | 4.3 |
56 | GMS19405 | MENÜ YÖNETİMİ | 3.2 | 2.6 | 3 | 3.2 | 2.4 | 2.6 | 2.8 | 2.6 | 3.2 | 2.4 | 2.2 |
57 | TRF19401 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | 2 | 1.8 | 2 | 2 | 2.4 | 2.4 | 2.2 | 2 | 2 | 2 | 2.2 |
58 | GMS19403 | SOĞUK MUTFAK | 4 | 3.8 | 4.4 | 4 | 3.8 | 4 | 4.2 | 4.2 | 4 | 4.2 | 4.4 |
59 | GMS19411 | TEDARİK VE SATIN ALMA | 2.6 | 3.2 | 3 | 3.2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3.4 | 3.4 | 3.2 |
60 | GMS19413 | ZİYAFET YÖNETİMİ | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.6 | 3.6 | 3.4 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.4 | 3.6 |
61 | GMS19409 | ULUSLARARASI GASTRONOMİ | 3.4 | 3 | 3.4 | 3.2 | 3.4 | 2.8 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
62 | GMS19407 | GASTRONOMİ TARİHİ | 2.4 | 2.6 | 3.6 | 2.8 | 2.2 | 2.2 | 3 | 2.8 | 2.2 | 1.8 | 1.8 |
63 | TRF19404 | BİTİRME ÖDEVİ | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2.2 | 2 | 2 | 2.2 |
64 | GMS19406 | YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ | 2.2 | 2.6 | 2.4 | 2.2 | 3 | 2.4 | 2.6 | 2.6 | 2.8 | 2.6 | 2.8 |
65 | GMS19404 | PASTACILIK | 3.4 | 3 | 2.8 | 3.4 | 4.6 | 2.8 | 2.8 | 2.4 | 2.4 | 2.4 | 2.4 |
66 | GMS19402 | İLERİ MUTFAK TEKNİKLERİ | 4.2 | 4.6 | 4.2 | 4 | 4.6 | 4.4 | 4 | 4.4 | 4.2 | 4.4 | 4.2 |
67 | GMS19414 | GİRİŞİMCİLİK | 2.2 | 1.8 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2 |
68 | GMS19412 | MEKAN TASARIMI VE KONSEPT | 2.2 | 2.4 | 2.8 | 2 | 1.6 | 2 | 2.4 | 2.6 | 2.2 | 2.2 | 2.4 |
69 | GMS19408 | EKMEKÇİLİK VE UNLU MAMUL TEKNOLOJİSİ | 2.2 | 2.8 | 3 | 2.6 | 2.6 | 2.8 | 3 | 2.8 | 3 | 3 | 3.2 |
70 | GMS19410 | BESLENME ANTROPOLOJİSİ | 3 | 2.4 | 3 | 3 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 3 | 2.8 | 2.6 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (70 derse ait 402 adet öğrenim çıktısı) | %68 | %68.4 | %68.4 | %67.8 | %67.6 | %65.4 | %67.4 | %67.8 | %68.2 | %67.6 | %66.4 |