İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 |
1 | MAT13151 | MATEMATİK I | 4 | 4 | 3.8 | 4.4 | 4.6 | 4.4 | 3.6 | 3.6 | 4 | 4.6 | 4 |
2 | MUF20101 | MÜHENDİSLİKTE OFİS UYGULAMALARI | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
3 | MUF20103 | FİZİK I | 3.4 | 2.6 | 1.5 | 2 | 2.3 | 2.4 | 3.3 | 3.4 | 3.8 | 3.5 | 4 |
4 | MUF20105 | GENEL KİMYA | 4.3 | 4.8 | 4.6 | 4.1 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.6 | 4.5 | 4.5 | 4.8 |
5 | UNV13101 | TÜRK DİLİ I | 3 | 3 | 3.7 | 3 | 3.3 | 2.8 | 1.8 | 2.3 | 2 | 1.7 | 1.7 |
6 | UNV13103 | ATATÜRK İLKELERİ VE INKILAP TARİHİ I | 3.6 | 2.9 | 3.5 | 3 | 3.6 | 2.5 | 3.9 | 2.3 | 3.4 | 3 | 2.9 |
7 | UNV20105 | İNGİLİZCE I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
8 | GDM20101 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ VE ETİK | 3 | 1.8 | 2.2 | 4.2 | 2.8 | 2.8 | 2.6 | 3.6 | 2.8 | 2 | 1.4 |
9 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
10 | MUF20102 | ORGANİK KİMYA | 2.6 | 2.4 | 1.6 | 2.6 | 1.4 | 2.8 | 2.8 | 1.4 | 3.6 | 3 | 2.4 |
11 | UNV20106 | İNGİLİZCE II | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
12 | UNV13104 | ATATÜRK İLKELERİ VE INKILAP TARİHİ II | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
13 | UNV13102 | TÜRK DİLİ II | 3 | 2.3 | 4.3 | 2.3 | 3.7 | 3 | 1.7 | 2.3 | 2.3 | 1.7 | 1.7 |
14 | MUF20104 | FİZİK II | 1.4 | 2.4 | 2.4 | 1.3 | 1.8 | 1.1 | 1 | 1.3 | 2 | 1.3 | 2.1 |
15 | MAT13152 | MATEMATİK II | 3.8 | 3.3 | 3.2 | 3.7 | 4.3 | 4 | 3.2 | 3.7 | 4 | 4.2 | 3.8 |
16 | KİM13154 | ANALİTİK KİMYA | 3.8 | 3.8 | 2.4 | 3.2 | 4 | 3.6 | 4.2 | 3.4 | 3.6 | 4.4 | 4.6 |
17 | GDM20102 | BESLENME | 2 | 3 | 2.7 | 3.3 | 4.2 | 3.7 | 3.3 | 3.2 | 4.2 | 2.8 | 2.2 |
18 | GDM13201 | KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ | 3 | 2.8 | 2.4 | 3.2 | 2.4 | 3.2 | 2.4 | 3 | 3.8 | 2 | 3.6 |
19 | GDM13203 | REAKSİYON KİNETİĞİ | 1.8 | 2.8 | 2.6 | 3 | 2.9 | 2.4 | 2 | 2.6 | 2.6 | 2.8 | 2.1 |
20 | GDM20205 | GIDA KİMYASI | 2.2 | 2.3 | 3.2 | 2.2 | 3.2 | 3.2 | 2.8 | 2.7 | 1.7 | 2.2 | 2.3 |
21 | MAT13251 | DİFERANSİYEL DENKLEMLER | 3.4 | 4 | 3.2 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 4.2 | 4.2 | 3.6 | 3.6 | 4 |
22 | UNV13027 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 3.3 | 1.7 | 1.7 | 4.3 | 3.2 | 3.2 | 3 | 2.3 | 1 | 1.8 | 3.5 |
23 | UNV13020 | MESLEKİ İNGİLİZCE I | 2.2 | 2 | 1.2 | 1 | 3.4 | 2.4 | 1.8 | 1.2 | 1 | 2.2 | 3.6 |
24 | GDM20207 | BİYOLOJİ | 1.2 | 1.8 | 1.4 | 2.2 | 1.8 | 1.4 | 1 | 1.8 | 1.4 | 2.8 | 2.6 |
25 | UNV13011 | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ | 2.2 | 2.8 | 3.4 | 2.4 | 2.8 | 3.6 | 2.6 | 2.6 | 3 | 3 | 2.8 |
26 | GDM13204 | GIDA BİYOKİMYASI | 2.4 | 1.8 | 1.4 | 3 | 1.8 | 2.8 | 2.6 | 2.6 | 1.8 | 1.6 | 1.8 |
27 | STAJ22001 | MESLEK STAJI-I (20 İŞ GÜNÜ) | 2.7 | 3.2 | 2 | 2.3 | 2.7 | 2.8 | 1.7 | 1.8 | 2.8 | 3.8 | 2.7 |
28 | MUF22202 | OLASILIK VE İSTATİSTİK | 3.6 | 4.2 | 2.8 | 3.4 | 3.4 | 4.8 | 4.6 | 4.2 | 4.4 | 4.8 | 4.8 |
29 | GDM20212 | GIDA MÜH. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 3.6 | 4 | 3.6 | 4.2 | 3.2 | 4.2 | 3.2 | 2.4 | 3.4 | 3.8 | 2.8 |
30 | GDM20208 | AKIŞKANLAR MEKANİĞİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
31 | GDM20206 | TERMODİNAMİK | 2.4 | 2 | 2.2 | 1.2 | 2.8 | 3 | 3 | 3.2 | 3.6 | 4 | 2.2 |
32 | GDM20202 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | 2.8 | 2.6 | 3.2 | 3.6 | 3.4 | 3.2 | 3 | 4 | 2.8 | 2.2 | 2.8 |
33 | GDM13210 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | 3.6 | 4.4 | 3.4 | 3.8 | 3.8 | 4.6 | 4.6 | 3.4 | 3.8 | 4.4 | 3.6 |
34 | UNV13001 | GİRİŞİMCİLİK | 1.8 | 2.3 | 3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.8 | 2 | 2.3 | 2.3 | 2 |
35 | GDM13305 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLER-I | 1.6 | 2 | 1.2 | 2.2 | 2 | 1.6 | 1.4 | 1.2 | 1 | 2.2 | 2.6 |
36 | GDM13307 | ISI VE KÜTLE TRANSFERİ | 1.6 | 2.2 | 1.2 | 2.2 | 2 | 1.4 | 1.4 | 1.8 | 1.6 | 2.8 | 2.8 |
37 | GDM20301 | GIDA ANALİZLERİ | 2.6 | 2.2 | 2.8 | 3.6 | 3.6 | 2.8 | 2.4 | 1.6 | 1 | 2.6 | 3.8 |
38 | GDM20303 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | 2.6 | 2.2 | 1.2 | 2.8 | 2.8 | 1.6 | 2.2 | 3.4 | 4.4 | 4.8 | 3 |
39 | GDM20309 | GIDA KATKI MADDELERİ | 2.4 | 2.2 | 2 | 3.2 | 3.8 | 1.6 | 1 | 1.8 | 1.8 | 3 | 3.2 |
40 | MUF13301 | BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK ÇİZİM | 2 | 2.3 | 1.1 | 1 | 3.5 | 1.9 | 1.8 | 2 | 1.1 | 1 | 2.8 |
41 | GDM20315 | DUYUSAL ANALİZ | 2.8 | 4 | 1.8 | 1 | 2.5 | 2.6 | 1.8 | 1.9 | 3.3 | 2.5 | 4 |
42 | GDM13311 | HİJYEN VE SANİTASYON | 2.4 | 2.2 | 2.4 | 1.6 | 2.8 | 2.4 | 1.8 | 2.4 | 2.2 | 3.2 | 3.6 |
43 | GDM13319 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | 2.9 | 2.1 | 1.7 | 3.7 | 4 | 2.6 | 2.6 | 2.7 | 1.6 | 1.6 | 3.6 |
44 | GDM20304 | TAHIL TEKNOLOJİSİ | 4.2 | 3 | 2.4 | 3.8 | 4.6 | 3.8 | 3.6 | 3.2 | 3.8 | 4.4 | 4.2 |
45 | GDM20306 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | 3.4 | 2.2 | 2.4 | 3.4 | 4 | 2.8 | 3 | 3.8 | 4.6 | 4.8 | 3.6 |
46 | GDM20308 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | 4.2 | 3 | 2.8 | 4 | 4.2 | 3.6 | 3.2 | 3.8 | 4.6 | 4.8 | 3.8 |
47 | GDM22310 | ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ | 3.4 | 2.2 | 2.8 | 4.2 | 3.8 | 1.8 | 1.8 | 2.6 | 3.8 | 4.6 | 3 |
48 | STAJ22002 | MESLEK STAJI II (20 İŞ GÜNÜ) | 4.7 | 4 | 3.7 | 4.8 | 3.8 | 3.5 | 4.5 | 5 | 4.7 | 4.8 | 4.5 |
49 | GDM13302 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLER- II | 1.6 | 2.2 | 1.2 | 2.2 | 2 | 1.6 | 1.8 | 1.6 | 1.2 | 2.6 | 3 |
50 | GDM20322 | RAF ÖMRÜ VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ | 4.2 | 3.4 | 3.6 | 3.8 | 4.8 | 3.8 | 3.6 | 3.4 | 3.2 | 3.8 | 4.4 |
51 | UNV20021 | MESLEKİ İNGİLİZCE II | 1.8 | 1.6 | 1 | 1 | 3.4 | 2.2 | 1.4 | 1 | 1 | 2.2 | 3.4 |
52 | GDM20328 | GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
53 | GDM20326 | GIDA İŞLETMELERİNDE HACCP UYGULAMALARI | 2.5 | 2.3 | 1.1 | 4 | 4.1 | 2.8 | 3.3 | 2.8 | 1.9 | 1 | 3.4 |
54 | GDM20324 | GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI | 2.6 | 3 | 1.6 | 2.2 | 2.6 | 1.4 | 1 | 1.8 | 1.8 | 3 | 3 |
55 | GDM20320 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ | 2.4 | 2.2 | 2 | 2.6 | 3.6 | 2.6 | 1.4 | 1.8 | 1.8 | 3 | 3.6 |
56 | GDM20318 | FONKSİYONEL GIDALAR | 2.2 | 2.2 | 1.6 | 2.4 | 3.4 | 1.4 | 1 | 2.2 | 2.2 | 3.2 | 3.2 |
57 | GDM20316 | SOĞUTMA TEKNİĞİ | 3.4 | 4 | 1.6 | 2.6 | 3.6 | 3.6 | 2.8 | 2.8 | 2.9 | 2.6 | 4.1 |
58 | GDM20314 | MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK | 2.2 | 1.6 | 1.2 | 1.6 | 3 | 1.2 | 1.8 | 1.8 | 1.8 | 1.8 | 2 |
59 | GDM20409 | SÜT TEKNOLOJİSİ | 2.8 | 3 | 1.6 | 2.2 | 2 | 3.2 | 2 | 1.6 | 2 | 3.2 | 3.4 |
60 | GDM20407 | ET TEKNOLOJİSİ | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 3.2 | 1.2 | 1 | 1.2 | 2.8 | 2.6 |
61 | GDM18405 | GIDA MADDELERİNİN AMBALAJLANMASI | 2.8 | 3 | 3.6 | 3.2 | 2.6 | 2.4 | 1.8 | 3 | 3.6 | 4.6 | 2.8 |
62 | GDM18401 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ DİZAYN VE EKONOMİSİ | 3.5 | 4 | 3.5 | 3.2 | 3.3 | 3 | 3.5 | 3.3 | 4.3 | 4.8 | 3.7 |
63 | GDM13407 | BİYOTEKNOLOJİ | 2.8 | 2 | 2.4 | 3.6 | 3 | 3.4 | 2.4 | 3 | 2.2 | 1.4 | 2.6 |
64 | GDM13405 | PROSES KONTROL | 3 | 2.8 | 3.6 | 4 | 3 | 2.8 | 2.2 | 2.8 | 3.4 | 4.6 | 2.8 |
65 | GDM18403 | KALİTE SİSTEMLERİ VE MEVZUAT | 3.6 | 4.4 | 3.6 | 4.2 | 2.8 | 4 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3.4 |
66 | MUF18401 | BİTİRME PROJESİ | 3.4 | 2.2 | 2.8 | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 4.2 | 4 | 4 | 4.6 | 4.4 |
67 | MUF22402 | İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM(İME) | 4 | 4 | 4.6 | 3.9 | 4.1 | 4.4 | 3.6 | 3.9 | 3.9 | 4.8 | 4.5 |
68 | GDM18434 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE BİLGİSAYAR TEMELLİ İSTATİSTİK | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
69 | GDM18432 | TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ | 4.6 | 4.6 | 4.4 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.4 | 4.8 | 4.6 |
70 | GDM18430 | EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ | 4.6 | 4.6 | 4.4 | 4.6 | 4.6 | 5 | 4.8 | 5 | 4.8 | 4.6 | 4.4 |
71 | GDM18426 | MEYVE SUYU TEKNOLOJİSİ | 3.6 | 3.2 | 2 | 2.8 | 2.2 | 3.8 | 2 | 2.2 | 3.2 | 3.4 | 3.2 |
72 | GDM18424 | PEYNİR TEKNOLOJİSİ | 3 | 2.6 | 3 | 3.8 | 2.6 | 2.6 | 1.6 | 2.2 | 3.8 | 4.4 | 3.4 |
73 | GDM18422 | SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | 3.4 | 3 | 2.4 | 3.2 | 3 | 3.4 | 1.6 | 2.2 | 3.4 | 3.6 | 2.8 |
74 | GDM18420 | FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ | 3.4 | 3 | 2.8 | 4 | 3.2 | 4 | 2.2 | 1.2 | 2.2 | 3 | 3.2 |
75 | GDM18418 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ | 3.4 | 3.8 | 3 | 3.4 | 2 | 2.6 | 2.6 | 3.2 | 3 | 2.6 | 2.8 |
76 | GDM18416 | BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | 4.3 | 4.1 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4.1 | 4 | 4 | 4.5 |
77 | GDM18414 | ORGANİK GIDALAR | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
78 | GDM18412 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ISIL OLMAYAN İŞLEMLER | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
79 | GDM18410 | MEYVE VE SEBZE TEKN. YENİ GELİŞMELER | 3.2 | 3.4 | 2.6 | 4 | 2.6 | 4.4 | 2.2 | 2 | 2.6 | 3 | 3.4 |
80 | GDM18408 | YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME | 3 | 2 | 3 | 3.6 | 3.4 | 3.6 | 3.6 | 4.2 | 4.6 | 4 | 4 |
81 | GDM18406 | SÜT ENDÜSTRİSİNDE KALİTE KONTROL | 3.2 | 2.4 | 2.6 | 1.6 | 2.2 | 3 | 1.8 | 1.4 | 2.2 | 2.4 | 2 |
82 | GDM18404 | ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇKİLER | 2 | 2.2 | 2.4 | 3.4 | 4 | 3.4 | 2.4 | 1.4 | 1.4 | 2.2 | 2.6 |
83 | GDM18402 | YAĞ RAFİNASYONUNDA YENİ TEKNİKLER | 3.8 | 3.2 | 2.8 | 4.2 | 4 | 3.6 | 1.8 | 1.2 | 1.8 | 2.2 | 3.6 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (83 derse ait 465 adet öğrenim çıktısı) | %61.2 | %59.2 | %54.2 | %62.8 | %65.2 | %61.8 | %54.2 | %55.4 | %58.6 | %64.4 | %65.4 |