İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..

Sıra Ders Kodu Ders İsmi P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 P11
1 MAT13151 MATEMATİK I 443.84.44.64.43.63.644.64
2 MUF20101 MÜHENDİSLİKTE OFİS UYGULAMALARI 22222222222
3 MUF20103 FİZİK I 3.42.61.522.32.43.33.43.83.54
4 MUF20105 GENEL KİMYA 4.34.84.64.14.54.54.54.64.54.54.8
5 UNV13101 TÜRK DİLİ I 333.733.32.81.82.321.71.7
6 UNV13103 ATATÜRK İLKELERİ VE INKILAP TARİHİ I 3.62.93.533.62.53.92.33.432.9
7 UNV20105 İNGİLİZCE I 55555555555
8 GDM20101 GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ VE ETİK 31.82.24.22.82.82.63.62.821.4
9 UNV19101 AKADEMİK TÜRKÇE 11111111111
10 MUF20102 ORGANİK KİMYA 2.62.41.62.61.42.82.81.43.632.4
11 UNV20106 İNGİLİZCE II 33333333333
12 UNV13104 ATATÜRK İLKELERİ VE INKILAP TARİHİ II 11111111111
13 UNV13102 TÜRK DİLİ II 32.34.32.33.731.72.32.31.71.7
14 MUF20104 FİZİK II 1.42.42.41.31.81.111.321.32.1
15 MAT13152 MATEMATİK II 3.83.33.23.74.343.23.744.23.8
16 KİM13154 ANALİTİK KİMYA 3.83.82.43.243.64.23.43.64.44.6
17 GDM20102 BESLENME 232.73.34.23.73.33.24.22.82.2
18 GDM13201 KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ 32.82.43.22.43.22.433.823.6
19 GDM13203 REAKSİYON KİNETİĞİ 1.82.82.632.92.422.62.62.82.1
20 GDM20205 GIDA KİMYASI 2.22.33.22.23.23.22.82.71.72.22.3
21 MAT13251 DİFERANSİYEL DENKLEMLER 3.443.23.63.63.64.24.23.63.64
22 UNV13027 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 3.31.71.74.33.23.232.311.83.5
23 UNV13020 MESLEKİ İNGİLİZCE I 2.221.213.42.41.81.212.23.6
24 GDM20207 BİYOLOJİ 1.21.81.42.21.81.411.81.42.82.6
25 UNV13011 ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ 2.22.83.42.42.83.62.62.6332.8
26 GDM13204 GIDA BİYOKİMYASI 2.41.81.431.82.82.62.61.81.61.8
27 STAJ22001 MESLEK STAJI-I (20 İŞ GÜNÜ) 2.73.222.32.72.81.71.82.83.82.7
28 MUF22202 OLASILIK VE İSTATİSTİK 3.64.22.83.43.44.84.64.24.44.84.8
29 GDM20212 GIDA MÜH. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 3.643.64.23.24.23.22.43.43.82.8
30 GDM20208 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ 55555555555
31 GDM20206 TERMODİNAMİK 2.422.21.22.8333.23.642.2
32 GDM20202 GENEL MİKROBİYOLOJİ 2.82.63.23.63.43.2342.82.22.8
33 GDM13210 LABORATUVAR TEKNİKLERİ 3.64.43.43.83.84.64.63.43.84.43.6
34 UNV13001 GİRİŞİMCİLİK 1.82.332.32.32.32.822.32.32
35 GDM13305 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLER-I 1.621.22.221.61.41.212.22.6
36 GDM13307 ISI VE KÜTLE TRANSFERİ 1.62.21.22.221.41.41.81.62.82.8
37 GDM20301 GIDA ANALİZLERİ 2.62.22.83.63.62.82.41.612.63.8
38 GDM20303 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 2.62.21.22.82.81.62.23.44.44.83
39 GDM20309 GIDA KATKI MADDELERİ 2.42.223.23.81.611.81.833.2
40 MUF13301 BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK ÇİZİM 22.31.113.51.91.821.112.8
41 GDM20315 DUYUSAL ANALİZ 2.841.812.52.61.81.93.32.54
42 GDM13311 HİJYEN VE SANİTASYON 2.42.22.41.62.82.41.82.42.23.23.6
43 GDM13319 ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ 2.92.11.73.742.62.62.71.61.63.6
44 GDM20304 TAHIL TEKNOLOJİSİ 4.232.43.84.63.83.63.23.84.44.2
45 GDM20306 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ 3.42.22.43.442.833.84.64.83.6
46 GDM20308 YAĞ TEKNOLOJİSİ 4.232.844.23.63.23.84.64.83.8
47 GDM22310 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ 3.42.22.84.23.81.81.82.63.84.63
48 STAJ22002 MESLEK STAJI II (20 İŞ GÜNÜ) 4.743.74.83.83.54.554.74.84.5
49 GDM13302 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLER- II 1.62.21.22.221.61.81.61.22.63
50 GDM20322 RAF ÖMRÜ VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ 4.23.43.63.84.83.83.63.43.23.84.4
51 UNV20021 MESLEKİ İNGİLİZCE II 1.81.6113.42.21.4112.23.4
52 GDM20328 GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ 44444444444
53 GDM20326 GIDA İŞLETMELERİNDE HACCP UYGULAMALARI 2.52.31.144.12.83.32.81.913.4
54 GDM20324 GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI 2.631.62.22.61.411.81.833
55 GDM20320 GIDA TOKSİKOLOJİSİ 2.42.222.63.62.61.41.81.833.6
56 GDM20318 FONKSİYONEL GIDALAR 2.22.21.62.43.41.412.22.23.23.2
57 GDM20316 SOĞUTMA TEKNİĞİ 3.441.62.63.63.62.82.82.92.64.1
58 GDM20314 MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK 2.21.61.21.631.21.81.81.81.82
59 GDM20409 SÜT TEKNOLOJİSİ 2.831.62.223.221.623.23.4
60 GDM20407 ET TEKNOLOJİSİ 3.63.63.63.63.83.21.211.22.82.6
61 GDM18405 GIDA MADDELERİNİN AMBALAJLANMASI 2.833.63.22.62.41.833.64.62.8
62 GDM18401 GIDA MÜHENDİSLİĞİ DİZAYN VE EKONOMİSİ 3.543.53.23.333.53.34.34.83.7
63 GDM13407 BİYOTEKNOLOJİ 2.822.43.633.42.432.21.42.6
64 GDM13405 PROSES KONTROL 32.83.6432.82.22.83.44.62.8
65 GDM18403 KALİTE SİSTEMLERİ VE MEVZUAT 3.64.43.64.22.8422233.4
66 MUF18401 BİTİRME PROJESİ 3.42.22.83.83.84.44.2444.64.4
67 MUF22402 İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM(İME) 444.63.94.14.43.63.93.94.84.5
68 GDM18434 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE BİLGİSAYAR TEMELLİ İSTATİSTİK 55555555555
69 GDM18432 TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ 4.64.64.44.64.64.64.84.64.44.84.6
70 GDM18430 EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ 4.64.64.44.64.654.854.84.64.4
71 GDM18426 MEYVE SUYU TEKNOLOJİSİ 3.63.222.82.23.822.23.23.43.2
72 GDM18424 PEYNİR TEKNOLOJİSİ 32.633.82.62.61.62.23.84.43.4
73 GDM18422 SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 3.432.43.233.41.62.23.43.62.8
74 GDM18420 FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ 3.432.843.242.21.22.233.2
75 GDM18418 ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ 3.43.833.422.62.63.232.62.8
76 GDM18416 BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ 4.34.1444444.1444.5
77 GDM18414 ORGANİK GIDALAR 44444444444
78 GDM18412 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ISIL OLMAYAN İŞLEMLER 55555555555
79 GDM18410 MEYVE VE SEBZE TEKN. YENİ GELİŞMELER 3.23.42.642.64.42.222.633.4
80 GDM18408 YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME 3233.63.43.63.64.24.644
81 GDM18406 SÜT ENDÜSTRİSİNDE KALİTE KONTROL 3.22.42.61.62.231.81.42.22.42
82 GDM18404 ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇKİLER 22.22.43.443.42.41.41.42.22.6
83 GDM18402 YAĞ RAFİNASYONUNDA YENİ TEKNİKLER 3.83.22.84.243.61.81.21.82.23.6
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (83 derse ait 465 adet öğrenim çıktısı) %61.2 %59.2 %54.2 %62.8 %65.2 %61.8 %54.2 %55.4 %58.6 %64.4 %65.4