İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..

Sıra Ders Kodu Ders İsmi P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 P11 P12 P13 P14
1 GDM21701 Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği 54.84.44.45
2 GDM21719 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi 4.23.43.63.43.6
3 GDM24739 GIDA ENDÜSTRİSİNDE ENKAPSÜLASYON TEKNOLOJİSİ 4.24.4443.83.63.84.23.83.43.63.64.44.4
4 GDM24737 AKTİF ve AKILLI AMBALAJLAMA, YENİLEBİLİR FİLM ve KAPLAMA TEKNOLOJİSİ 554.64.64.844.44.64.24.64.8554.8
5 GDM23735 YENİ NESİL GIDALAR ve BİYOYARARLILIKLARI 55555000000000
6 GDM23733 ORGANİK GIDALAR ve İŞLENMELERİ 55555000000000
7 GDM23731 ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ ve ÜRÜNLERİ 554.24.23.43.44.23.83.63.84.24.24.65
8 GDM23729 MEYVE ve SEBZE ATIK ve YAN ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ 4.654.23.4334.23.43.43.23.43.84.64.6
9 GDM23727 KAKAO ve KAKAO BAZLI ÜRÜNLER 54.23.43.83.44.64.64.23.43.43.84.24.65
10 GDM21723 Gıda Mühendisliğinde Analitik Kimya Uygulamaları 55555000000000
11 GDM21721 Gıda Toksikolojisi 3.63.83.43.83.8000000000
12 GDM21713 Kimyasal Gıda Kontaminantları 443.23.43.6443.43.2332.62.62.6
13 GDM21709 Fermente Süt Ürünleri 43.844.23.2000000000
14 GDM21703 Gıda Güvenliği Sistemleri 4.44.254.84.8000000000
15 GDM21705 İleri Et İşleme Teknolojisi 2.83.23.43.43000000000
16 GDM21725 İleri Fermente Gıdalar Teknolojisi 444.24.23.8000000000
17 GDM21711 Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Yöntemleri 55555000000000
18 GDM21707 Et Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirilme Olanakları 4.43.62.832.82.83.43.22.63.22.82.82.83.4
19 GDM21717 Gıda Bileşenleri ve Kimyası 55555000000000
20 GDM21715 İleri Gıda Mikrobiyolojisi ve Tanı Yöntemleri 3.43.64.23.83.8000000000
21 GDM21702 SEMİNER 4.44.64.44.44.6000000000
22 GDM21712 GIDA ENDÜSTRİSİNDE YENİ EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ 55555000000000
23 GDM23732 GIDALARDA TEKSTÜR ve REOLOJİ 4.44.84.23.4334.23.43.43.63.63.83.64
24 GDM23730 GIDA ÜRETİMİ ve ÇEVRESEL, EKONOMİK ve SOSYAL BOYUTLARI 4.84.23.64.23.43.44.233.232.832.62.4
25 GDM23728 GIDA HİDROKOLLOİDLERİ ve KIVAM ARTIRICILAR 4.64.23.43334.24.64.843.83.43.44
26 GDM21704 FONKSİYONEL GIDALAR VE ETKİ MEKANİZMALARI 4.454.44.24.4000000000
27 GDM21706 ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KATKI MADDELERİ 3.64.243.23.6000000000
28 GDM21708 YENİ GIDA AMBALAJLAMA TEKNİKLERİ 4.24.23.43.24.23.44.43.83.843.63.63.43.8
29 GDM21726 YENİ GIDA ÜRÜNLERİ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ 55555000000000
30 GDM21724 YENİ GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ 44.43.63.23.43.64.43.43.23.232.834
31 GDM21722 PROBİYOTİK BAKTERİLER VE PREBİYOTİKLER 44.43.844.2000000000
32 GDM21720 KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ 55555000000000
33 GDM21718 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE DENEME TASARIMI VE VERİ ANALİZİ 55555000000000
34 GDM21716 ENSTRÜMENTAL ANALİZ YÖNTEMLERİ 4.24.44.64.64.4000000000
35 GDM21714 ET İŞLEMEDE YENİ TEKNİKLER 44.23.63.43.63.64.23.83.43.23.63.23.23.6
36 GDM21710 SÜT İŞLEMEDE İLERİ TEKNOLOJİLER 4.84.24.44.84.4000000000
37 GDM21753 Yüksek Lisans Tez Çalışması 4.44.44.44.44.44.64.64.654.84.84.64.85
38 GDM21751 Uzmanlık Alan Dersi 54.64.24.44.64.84.64.854.44.84.84.85
39 GDM21752 UZMANLIK ALAN DERSİ 4.854.84.64.6000000000
40 GDM21754 YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI 54.84.84.64.8000000000
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (40 derse ait 201 adet öğrenim çıktısı) %89.6 %89.4 %84.6 %83.6 %82.8 %27.4 %31.8 %29.2 %28 %27.4 %27.8 %27.8 %28.8 %30.8