İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 | P12 | P13 |
1 | UNV13103 | ATATÜRK İLKELERİ VE INKILAP TARİHİ-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
2 | UNV 13101 | TÜRK DİLİ-I | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 4 | 2.3 | 2.2 | 1.3 | 2.7 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 2.5 |
3 | BES21105 | KİMYA I | 1 | 2 | 2.6 | 1 | 3 | 4 | 2 | 2 | 5 | 4 | 5 | 5 | 2 |
4 | BES21103 | BESLENME İLKELERİ-I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
5 | BES21101 | BESLENME VE DİYETETİĞE GİRİŞ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
6 | SBF21101 | ANATOMİ | 2.8 | 1.7 | 3 | 2.2 | 2.7 | 2.5 | 2.5 | 3 | 2.8 | 3 | 3.2 | 3.8 | 3 |
7 | UNV13107 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 1.6 | 2.2 | 3.4 | 2.2 | 3.4 | 1.6 | 1.4 | 2.2 | 2.4 | 1.8 | 1 | 1 | 0.8 |
8 | UNV20105 | İNGİLİZCE-I | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.6 |
9 | SBF21103 | FİZYOLOJİ | 3 | 2.8 | 2.8 | 3.2 | 3 | 3.2 | 3.6 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4.2 | 4.2 |
10 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
11 | BES21104 | DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | 2.9 | 2.9 | 2.9 | 3 | 3.1 | 3.1 | 2.9 | 3.1 | 3 | 2.9 | 3 | 2.9 | 2.9 |
12 | BES21108 | BESLENME BİLİMLERİNDE PSİKOLOJİ | 4.5 | 4 | 4.3 | 4.3 | 4.3 | 4.2 | 4.5 | 4.3 | 4.3 | 4.3 | 4.3 | 4.3 | 4.5 |
13 | MAT20158 | TEMEL MATEMATİK | 1.3 | 1.5 | 1 | 1.2 | 1.2 | 2 | 1.3 | 1.2 | 1.2 | 1.5 | 1 | 1.3 | 1.5 |
14 | BES21110 | KİMYA II | 3.4 | 3.2 | 3 | 2.4 | 2.8 | 2.8 | 2.4 | 3.2 | 3.8 | 4 | 4.4 | 4.4 | 3.2 |
15 | BES21106 | BESLENME İLKELERİ-II | 3.7 | 3.7 | 3.6 | 3.9 | 3.4 | 2.6 | 2.9 | 4 | 3.9 | 2.7 | 2.7 | 3.3 | 3.7 |
16 | BES21102 | TIBBİ BİYOLOJİ VE GENETİK | 2.2 | 2.5 | 3.2 | 2.2 | 3.2 | 2.3 | 1.5 | 1.3 | 2.2 | 2.7 | 2.7 | 3.2 | 2.3 |
17 | UNV20106 | İNGİLİZCE-II | 2.8 | 2 | 2.7 | 2.5 | 2.2 | 1.5 | 1.5 | 2.8 | 4.3 | 4.2 | 3.5 | 4.3 | 2.7 |
18 | UNV13104 | ATATÜRK İLKELERİ VE INKILAP TARİHİ-II | 1.7 | 1.4 | 1 | 1.4 | 3.1 | 3.3 | 3.4 | 2.4 | 1.4 | 1 | 1 | 1 | 1.7 |
19 | UNV13102 | TÜRK DİLİ-II | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 3.7 | 2.3 | 2.2 | 1.3 | 2.5 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.8 |
20 | BES21201 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | 3 | 3 | 3.3 | 3.4 | 3.3 | 2.6 | 2.7 | 3.4 | 2.7 | 3 | 3.4 | 3.3 | 2.7 |
21 | BES21203 | BESLENME BİYOKİMYASI -I | 1.2 | 3.4 | 2.6 | 3.4 | 2.4 | 1.6 | 1.8 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 3 | 2.6 |
22 | BES21205 | BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ – I | 3.2 | 3.5 | 2.7 | 3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.5 | 3.5 | 4.3 | 4.2 | 4.2 | 3.2 |
23 | UNV13004 | ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA | 2.2 | 2.6 | 1.8 | 1.8 | 3 | 4.2 | 2.8 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2.8 |
24 | BES21221 | BESİN TOKSİKOLOJİSİ | 2 | 2 | 2.3 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 1.8 | 2.2 | 2.7 | 2.7 | 2.5 | 2.3 | 2 |
25 | BES21219 | GIDA KATKI MADDELERİ | 2.6 | 2.8 | 3.4 | 4 | 4 | 3.4 | 3.6 | 3.2 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3.4 |
26 | BES21217 | TÜRK MUTFAĞI | 3.2 | 2.5 | 3.2 | 3.2 | 3.5 | 3.5 | 3.2 | 3.2 | 2.5 | 3.2 | 3.7 | 3.5 | 3.8 |
27 | BES21215 | TIP VE BESLENME TERMİNOLOJİSİ | 4.2 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
28 | BES21213 | BESLENME BİLİMLERİNDE İKTİSAT | 2 | 3 | 3 | 2.8 | 2 | 2.4 | 2.6 | 3 | 2 | 1.8 | 1.6 | 2 | 2.2 |
29 | BES21211 | AKADEMİK OKUMA VE YAZMA BECERİLERİ | 3.2 | 3.8 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 5 | 5 | 4.8 | 5 | 4.8 | 4.4 | 4.6 |
30 | BES21209 | SAĞLIK İLETİŞİMİ | 3.4 | 3.2 | 3.8 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4 | 4 | 4.2 |
31 | BES21207 | BESİN KONTROLÜ VE MEVZUATI | 3.7 | 2.3 | 2.5 | 2.3 | 3.2 | 2.3 | 3 | 3.3 | 3 | 3.2 | 3.7 | 3.7 | 3.7 |
32 | SBF21201 | FARMAKOLOJİ | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
33 | UNV13029 | İŞ AHLAKI VE SOSYAL SORUMLULUK | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.4 | 1.9 | 2.4 | 3 | 2.9 | 2.3 | 2.3 | 1.3 | 1.9 |
34 | UNV13007 | İLETİŞİM | 2.6 | 2.4 | 2.9 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.6 | 2.5 | 5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.3 |
35 | UNV13002 | İLK YARDIM | 3 | 4.2 | 2.8 | 2.7 | 2.7 | 2.5 | 2.8 | 2.5 | 2.7 | 2.5 | 2.7 | 2.7 | 2.5 |
36 | BES21202 | BESİN MİKROBİYOLOJİSİ | 4 | 4 | 4.4 | 4.4 | 4.3 | 4.4 | 5 | 4.4 | 4.1 | 4.1 | 3.9 | 4 | 4 |
37 | BES21204 | BESLENME BİYOKİMYASI – II | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 3.8 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 4.6 |
38 | BES21206 | BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ –II | 3.2 | 3.2 | 3.8 | 4.4 | 4.4 | 3.8 | 4.2 | 3.8 | 4.2 | 3.8 | 4 | 4.4 | 4 |
39 | BES21208 | ANNE VE ÇOCUK BESLENMESİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 3 |
40 | BES21226 | BESİN DESTEK ÜRÜNLERİ VE FONKSİYONEL BESİNLER | 4 | 3.6 | 4.2 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.2 |
41 | BES21224 | BESİN BESİN ÖĞESİ ETKİLEŞİMİ | 4.2 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
42 | BES21222 | BESLENME ANTROPOMETRİSİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
43 | BES21220 | BESİN HAZIRLAMA VE PİŞİRME TEKNİKLERİ | 4.5 | 3.8 | 4.5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
44 | BES21216 | SAĞLIK HİZMETLERİNDE KALİTE | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
45 | BES21214 | HALK SAĞLIĞI | 3.7 | 3 | 4 | 4.5 | 4.5 | 4.2 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
46 | BES21212 | BESLENME EKOLOJİSİ | 2.7 | 2.2 | 2.7 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 |
47 | BES21210 | BESİN TEKNOLOJİSİ | 3.3 | 2.5 | 3.5 | 3.7 | 3.7 | 3.7 | 3.7 | 3.7 | 3.7 | 3.7 | 3.3 | 2.7 | 3.7 |
48 | BES21218 | BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ | 4.2 | 4 | 4.4 | 4.2 | 4 | 4 | 4.2 | 4.2 | 4 | 4.2 | 4.2 | 3.8 | 4.2 |
49 | BES21301 | ÇOCUK HASTALIKLARINDA BESLENME-I | 4.2 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
50 | BES21303 | TOPLUMDA BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
51 | BES21305 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ- I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
52 | BES21307 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ – I | 4.7 | 3.7 | 4.7 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
53 | BES21309 | BESLENME VE DİYETETİK BİLİMİNDE BİYOİSTATİSTİK | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 5 | 5 | 4.4 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.8 | 5 |
54 | BES21313 | EGZERSİZ VE BESLENME | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
55 | BES21317 | BESLENME EĞİTİMİ VE DANIŞMANLIĞI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
56 | BES21315 | ENGELLİLERDE BESLENME | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
57 | BES21311 | MENÜ PLANLAMA | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.7 |
58 | BES21302 | ÇOCUK HASTALIKLARINDA BESLENME-II | 4.1 | 3.3 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
59 | BES21304 | TOPLUMDA BESLENME SORUNLARI VE EPİDEMİYOLOJİSİ | 4.5 | 3 | 4.5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
60 | BES21306 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ- II | 4.3 | 4.7 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 |
61 | BES21308 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ – II | 4.5 | 3 | 4.5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
62 | STAJ20001 | YAZ STAJI (30 İŞ GÜNÜ) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
63 | BES21318 | BESİN GÜVENLİĞİ | 4.4 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4 | 4.2 | 4.4 | 4.2 | 4 | 4.2 | 4.4 | 4.2 | 4 |
64 | BES21320 | DÜNYA MUTFAĞI | 2.8 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 3 | 3 | 2.8 | 2.8 |
65 | BES21316 | BESLENME VE DAVRANIŞ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 2 |
66 | BES21312 | SPOR VE BESLENME | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
67 | BES21310 | YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | 3.8 | 3.5 | 3.8 | 3.3 | 3.5 | 3.2 | 3.5 | 3.5 | 3.2 | 3.2 | 3.5 | 3.2 | 3.5 |
68 | BES21314 | ADÖLESAN BESLENMESİ | 3.8 | 3.6 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
69 | BES21401 | MEZUNİYET PROJESİ – I | 4 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.4 | 3.8 | 4 | 4.8 |
70 | BES21403 | SEMİNER – I | 3.6 | 3.6 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.2 | 4.6 | 4.6 | 4.6 |
71 | BES21405 | KLİNİKTE ÇOCUK BESLENME UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
72 | BES21407 | TOPLU BESLENME SİSTEM VE UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
73 | BES21419 | KRONİK HASTALIKLARIN PATOFİZYOLOJSİ I | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
74 | BES21417 | BESLENME VE GENETİK | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 5 | 3 | 5 | 3 | 1 |
75 | BES21415 | BESİN DUY. VE ALERJİLERİNDE BESLENME | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
76 | BES21413 | MAKRO BESİN ÖĞELERİ VE HASTALIKLAR | 4.1 | 3.3 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
77 | BES21411 | TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİLER | 2.2 | 2.2 | 2.6 | 3 | 4.2 | 3.4 | 4.6 | 3.4 | 3.2 | 3.8 | 3.8 | 3.4 | 3.4 |
78 | BES21409 | MOLEKÜLER BESLENME | 3.7 | 2.7 | 3.7 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
79 | BES21402 | MEZUNİYET PROJESİ – II | 3.8 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.2 | 4.2 | 5 |
80 | BES21404 | SEMİNER – II | 3.8 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.2 | 4.2 | 5 |
81 | BES21406 | KLİNİKTE ERİŞKİN BESLENME UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
82 | BES21408 | DIŞ HASTANE VE KURUM BESLENME UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
83 | BES21410 | ENTERAL, PARANTERAL BESLENME | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
84 | BES21412 | BESLENME VE DİYETETİKTE GÜNCEL KONULAR | 4.8 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.6 | 4 | 4.4 |
85 | BES21414 | MİKRO BESİN ÖĞELERİ VE HASTALIKLAR | 4.5 | 3 | 4.5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
86 | BES21416 | YAŞLILIKTA BESLENME | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
87 | BES21418 | BESLENME DAVRANIŞI BOZUKLUKLARI | 2.6 | 2.6 | 2.8 | 3 | 3.6 | 3.2 | 3.2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
88 | BES21422 | DİYETETİK UYGULAMALARDA İLKE VE SORUNLAR | 4.3 | 4.7 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.7 | 4.7 | 3.3 | 4.3 |
89 | BES21420 | KRONİK HASTALIKLARIN PATOFİZYOLOJSİ II | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (89 derse ait 514 adet öğrenim çıktısı) | %70.8 | %69 | %75.2 | %77.4 | %80.6 | %78.6 | %78.6 | %78.6 | %80.8 | %79 | %79 | %78.4 | %76.4 |