İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..

Sıra Ders Kodu Ders İsmi P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 P11 P12 P13 P14 P15 P16 P17 P18 P19
1 GMS22703 ULUSLARARASI MUTFAK KÜLTÜRÜ 5355453555455554555
2 GMS22705 GASTRONOMİDE GÜNCEL AKIMLAR 4.34.14.344.34.34.33.94.3444.14.34.34.44.14.34.14
3 GMS22701 BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 2.72.72.82.732.73.332.52.32.52.52.72.72.82.72.52.52.5
4 GMS22707 YEMEK SOSYOLOJİSİ 2.92.72.62.92.62.72.42.72.62.92.62.92.72.92.62.72.62.62.7
5 GMS22709 GASTRONOMİ REHBERLİĞİ 22.22.22.22.42.22.42.42.62.22222222.22.22.2
6 GMS22711 KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ 2.62.62.62.93.12.92.92.62.42.62.72.62.72.32.72.32.62.32.6
7 GMS22713 İÇECEK KÜLTÜRÜ 2.32.32.52.32.32.22.32.32.52.52.32.52.22.32.22.32.22.22
8 GMS22715 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ 2222.22.32.32.22.3222.32.22.32.32.52.32.32.22.2
9 GMS22717 GASTROTEKNOLOJİ 4.33.42.142332.641323.7234315
10 GMS22719 ANTİK DÖNEMDE BESLENME 53.354.94.353.15552.655551554
11 GMS22721 PERMAKÜLTÜR 222222222222222.12.12.12.12.1
12 GMS22704 GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI 3.43.83.63.63.843.63.83.83.23.843.43.83.83.43.63.63.2
13 GMS22708 TURİZMDE UYGULAMALI İSTATİSTİK 222.22.22.22.22.22.22.22.22.22.22.22.22.22.422.22
14 GMS22706 SEMİNER 5555555555555555555
15 GMS22702 NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 2.83332.92.93.133.133.133.133.133.133
16 GMS22710 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞI 2.2222.22.42.22.22.42.22.42.22.222.222222.4
17 GMS22712 GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ 5555555555555555555
18 GMS22714 GASTRONOMİ ROTALARI 5555555555555555555
19 GMS22716 GASTRONOMİDE İLETİŞİM STRATEJİLERİ 4.74.554.544.835544.544.2554544
20 GMS22718 BALKAN MUTFAĞI 5555555555555555555
21 GMS22720 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA YÖNETİMİ 2222.122.12.12.12.12.3222.12.32.12.122.12.1
22 GMS22751 YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ 5555555555555555555
23 GMS22753 YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI 5555555555555555555
24 GMS22752 YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ 555555554.855554.855555
25 GMS22754 YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI 5555555555555555555
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (25 derse ait 157 adet öğrenim çıktısı) %73.8 %70 %72.8 %74.2 %71.6 %74 %69.6 %73.8 %74.4 %70.8 %70.2 %72.2 %73.2 %72.8 %74 %69.2 %73.2 %70.4 %72.8