İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 | P12 | P13 |
1 | BES20103 | BESLENME İLKELERİ-I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
2 | BES20105 | KİMYA-I | 1 | 2 | 2.6 | 1 | 3 | 4 | 2 | 2 | 5 | 4 | 5 | 5 | 2 |
3 | SYO13101 | ANATOMİ | 2.8 | 1.7 | 3 | 2.2 | 2.7 | 2.5 | 2.5 | 3 | 2.8 | 3 | 3.2 | 3.8 | 3 |
4 | SYO13103 | FİZYOLOJİ | 3 | 2.8 | 2.8 | 3.2 | 3 | 3.2 | 3.6 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4.2 | 4.2 |
5 | UNV13101 | TÜRK DİLİ-I | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 4 | 2.3 | 2.2 | 1.3 | 2.7 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 2.5 |
6 | UNV13103 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
7 | UNV13107 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 1.8 | 1 | 2.6 | 1.8 | 3.6 | 1.6 | 2.8 | 1.4 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1.4 |
8 | UNV20105 | İNGİLİZCE-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3.4 | 1.8 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1.8 |
9 | BES13101 | BESLENME VE DİYETETİĞE GİRİŞ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
10 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
11 | BES20110 | KİMYA-II | 3.4 | 3.2 | 3 | 2.4 | 2.8 | 2.8 | 2.4 | 3.2 | 3.8 | 4 | 4.4 | 4.4 | 3.2 |
12 | UNV20106 | İNGİLİZCE-II | 2.7 | 1.3 | 2.5 | 2.5 | 2.2 | 1.5 | 1.5 | 2.8 | 4.3 | 4.2 | 3.5 | 4.3 | 2.7 |
13 | UNV13104 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ-II | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 5 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 |
14 | UNV13102 | TÜRK DİLİ-II | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 3.7 | 2.3 | 2.2 | 1.3 | 2.5 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.8 |
15 | MAT20158 | TEMEL MATEMATİK | 2.8 | 2.7 | 3.3 | 3.7 | 3 | 3 | 2.7 | 3 | 3 | 2.8 | 2.7 | 2.5 | 2.2 |
16 | BES20108 | BESLENME BİLİMLERİNDE PSİKOLOJİ | 2.8 | 1.2 | 2.5 | 2.5 | 2.7 | 2.8 | 2.8 | 3.3 | 3.7 | 3.8 | 4.2 | 4.7 | 3 |
17 | BES20106 | BESLENME İLKELERİ-II | 2.6 | 1.6 | 3.1 | 3.9 | 3.6 | 2.6 | 2.9 | 4 | 3.9 | 2.7 | 2.7 | 3.3 | 3.4 |
18 | BES20104 | DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | 2.1 | 1.3 | 2.6 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
19 | BES20102 | TIBBİ BİYOLOJİ VE GENETİK | 2.2 | 2.5 | 3.2 | 2.2 | 3.2 | 2.3 | 1.5 | 1.3 | 2.2 | 2.7 | 2.7 | 3.2 | 2.3 |
20 | BES20201 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | 3 | 3 | 3.3 | 3.4 | 3.3 | 2.6 | 2.7 | 3.4 | 2.7 | 3 | 3.4 | 3.3 | 2.7 |
21 | BES20203 | BESLENME BİYOKİMYASI-I | 1.2 | 3.4 | 2.6 | 3.4 | 2.4 | 1.6 | 1.8 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 3 | 2.6 |
22 | BES20205 | BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ-I | 3.2 | 3.5 | 2.7 | 3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.5 | 3.5 | 4.3 | 4.2 | 4.2 | 3.2 |
23 | BES20207 | BESİN KONTROLÜ VE MEVZUATI | 3.7 | 2.3 | 2.5 | 2.3 | 3.2 | 2.3 | 3 | 3.3 | 3 | 3.2 | 3.7 | 3.7 | 3.7 |
24 | SYO20201 | FARMAKOLOJİ | 2.4 | 1.9 | 2.7 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
25 | UNV13029 | İŞ AHLAKI VE SOSYAL SORUMLULUK | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.4 | 1.7 | 2.4 | 3 | 2.9 | 2.3 | 2.3 | 1.3 | 2 |
26 | UNV13004 | ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA | 2.8 | 2.8 | 3.2 | 4.6 | 4.4 | 4.2 | 4 | 4.2 | 4.2 | 4 | 4 | 4.2 | 4.2 |
27 | UNV13007 | İLETİŞİM | 2.8 | 1 | 3 | 3 | 4 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 |
28 | UNV13002 | İLKYARDIM | 1 | 0.7 | 2.2 | 1.3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1.2 | 1.8 | 1.7 | 1.2 |
29 | BES20221 | BESİN TOKSİKOLOJİSİ | 2 | 2 | 2.3 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 1.8 | 2.2 | 2.5 | 2.7 | 2.5 | 2.3 | 2 |
30 | BES20219 | GIDA KATKI MADDELERİ | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2.6 | 2.8 | 2.8 | 4.2 | 3.2 | 4.2 | 3.6 | 3.4 | 4 | 4 |
31 | BES20217 | TÜRK MUTFAĞI | 2.8 | 1.5 | 2.2 | 1.8 | 1.5 | 3 | 3.3 | 3.5 | 2.3 | 3 | 3.7 | 3.7 | 4.2 |
32 | BES20215 | TIP VE BESLENME TERMİNOLOJİSİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
33 | BES20213 | BESLENME BİLİMLERİNDE İKTİSAT | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
34 | BES20211 | AKADEMİK OKUMA VE YAZMA BECERİLERİ | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
35 | BES20209 | SAĞLIK İLETİŞİMİ | 4.2 | 4.4 | 4 | 4.6 | 4.6 | 5 | 4.8 | 4.4 | 4.2 | 4.4 | 4.2 | 3.8 | 4.8 |
36 | BES20202 | BESİN MİKROBİYOLOJİSİ | 3.1 | 4.6 | 4.5 | 3.8 | 1.4 | 4.4 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 3 | 0 |
37 | BES20204 | BESLENME BİYOKİMYASI-II | 0.6 | 2.4 | 2.4 | 3 | 3.4 | 2 | 1.6 | 1.8 | 2.6 | 3 | 2.2 | 1.8 | 1.4 |
38 | BES20206 | BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ-II | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
39 | BES20208 | ANNE VE ÇOCUK BESLENMESİ | 4.6 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.4 | 4.4 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 2.4 |
40 | BES20226 | BESİN DESTEK ÜRÜNLERİ VE FONKSİYONEL BESİNLER | 3 | 3 | 4.2 | 4.6 | 4.6 | 4.2 | 4.4 | 3.4 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4 |
41 | BES20224 | BESİN BESİN ÖĞESİ ETKİLEŞİMİ | 2.8 | 2.8 | 3 | 3.6 | 3.2 | 3 | 3 | 4 | 4.6 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4 |
42 | BES20222 | BESLENME ANTROPOMETRİSİ | 3 | 3.6 | 3.4 | 4 | 3.8 | 4 | 4.2 | 4.4 | 4.4 | 4.2 | 4 | 4 | 4 |
43 | BES20220 | BESİN HAZIRLAMA VE PİŞİRME TEKNİKLERİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
44 | BES20216 | SAĞLIK HİZMETLERİNDE KALİTE | 2.6 | 2.6 | 2.8 | 2.8 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2 | 2.4 | 2.2 | 2.4 | 2.4 | 2.4 |
45 | BES20214 | HALK SAĞLIĞI | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.5 | 2.5 | 2.7 | 2.7 | 2.8 | 2.7 | 2.8 | 2.8 | 2.7 |
46 | BES20212 | BESLENME EKOLOJİSİ | 2.5 | 1 | 2.5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
47 | BES20210 | BESİN TEKNOLOJİSİ | 3 | 3 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
48 | BES20218 | BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ | 2.6 | 4 | 2.6 | 2 | 2.2 | 2.6 | 2.4 | 3.4 | 3.2 | 4.2 | 3.4 | 4 | 2.4 |
49 | BES20301 | ÇOCUK HASTALIKLARINDA BESLENME-I | 4.2 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
50 | BES20303 | TOPLUMDA BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
51 | BES20305 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ- I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
52 | BES20307 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ – I | 4.5 | 3 | 4.7 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
53 | BES20309 | BESLENME VE DİYETETİK BİLİMİNDE BİYOİSTATİSTİK | 3.4 | 3.6 | 4.2 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.6 | 4.4 |
54 | BES20313 | EGZERSİZ VE BESLENME | 3.8 | 3.6 | 3.8 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 |
55 | BES20317 | BESLENME EĞİTİMİ VE DANIŞMANLIĞI | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
56 | BES20315 | ENGELLİLERDE BESLENME | 3.2 | 3.4 | 3.8 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
57 | BES20311 | MENÜ PLANLAMA | 4.5 | 3 | 4.5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
58 | BES20302 | ÇOCUK HASTALIKLARINDA BESLENME-II | 4.4 | 3.9 | 4.7 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
59 | BES20304 | TOPLUMDA BESLENME SORUNLARI VE EPİDEMİYOLOJİSİ | 4.7 | 3.7 | 4.7 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 5 | 5 | 5 |
60 | BES20306 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ- II | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
61 | BES20308 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ – II | 4.7 | 3.7 | 4.7 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
62 | STAJ20001 | YAZ STAJI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
63 | BES20318 | BESİN GÜVENLİĞİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
64 | BES20320 | DÜNYA MUTFAĞI | 2.6 | 2.6 | 2.8 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
65 | BES20316 | BESLENME VE DAVRANIŞ | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
66 | BES20312 | SPOR VE BESLENME | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
67 | BES20310 | YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
68 | BES20314 | ADÖLESAN BESLENMESİ | 3.2 | 3.2 | 3.6 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
69 | BES20419 | KRONİK HASTALIKLARIN PATOFİZYOLOJİSİ-I | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
70 | BES20407 | TOPLU BESLENME SİSTEM VE UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
71 | BES20403 | SEMİNER-I | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
72 | BES20401 | MEZUNİYET PROJESİ-I | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
73 | BES20405 | KLİNİKTE ÇOCUK BESLENME UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
74 | BES20409 | MOLEKÜLER BESLENME | 2.8 | 2.3 | 2.8 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
75 | BES20411 | TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİLER | 2.2 | 2.2 | 2.6 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
76 | BES20413 | MAKRO BESİN ÖĞELERİ VE HASTALIKLAR | 4.1 | 3.3 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
77 | BES20415 | BESİN DUYARLILIĞI VE ALERJİLERİNDE BESLENME | 4.2 | 4.2 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
78 | BES20417 | BESLENME VE GENETİK | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 |
79 | BES20420 | KRONİK HASTALIKLARIN PATOFİZYOLOJSİ II | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
80 | BES20422 | DİYETETİK UYGULAMALARDA İLKE VE SORUNLAR | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
81 | BES20408 | DIŞ HASTANE VE KURUM BESLENME UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
82 | BES20406 | KLİNİKTE ERİŞKİN BESLENME UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
83 | BES20403 | SEMİNER-II | 3 | 3 | 3.6 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 4.2 | 3.8 | 4.2 | 3.8 |
84 | BES20401 | MEZUNİYET PROJESİ-II | 3.8 | 3.8 | 4.2 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.8 | 4.6 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 |
85 | BES20410 | ENTERAL, PARANTERAL BESLENME | 2.8 | 2.8 | 3.4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
86 | BES20412 | BESLENME VE DİYETETİKTE GÜNCEL KONULAR | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
87 | BES20414 | MİKRO BESİN ÖĞELERİ VE HASTALIKLAR | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
88 | BES20416 | YAŞLILIKTA BESLENME | 3.7 | 2.7 | 3.7 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
89 | BES20418 | BESLENME DAVRANIŞI BOZUKLUKLARI | 3.8 | 3.8 | 4.4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (89 derse ait 516 adet öğrenim çıktısı) | %62.8 | %60 | %67.6 | %70.4 | %72 | %70.6 | %71 | %72.4 | %73.6 | %73.4 | %73.6 | %74.2 | %69.4 |