İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
| Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | PY 1 | PY 2 | PY 3 | PY 4 | PY 5 | PY 6 | PY 7 | PY 8 | PY 9 | PY 10 | PY 11 | PY 12 |
| 1 | UNV13111 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 1 | 1 | 1 | 1 | 4.8 | 3.4 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 2 | ASC21103 | BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA | 4.7 | 3.5 | 3.3 | 3.2 | 3.5 | 4.3 | 4.7 | 3.8 | 4.3 | 4.5 | 4.8 | 4.2 |
| 3 | ASC21105 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ | 3.5 | 2.2 | 4 | 1 | 2.2 | 2.3 | 4.5 | 4.5 | 3.8 | 4.3 | 3 | 2.8 |
| 4 | ASC21107 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | 4.7 | 4.7 | 4.7 | 4.4 | 4.4 | 4.6 | 4.7 | 4.7 | 4.4 | 5 | 4.7 | 4.7 |
| 5 | ASC21101 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | 4 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.6 | 4.8 | 4.2 | 4.8 | 3.8 | 3.8 | 4.8 | 5 |
| 6 | ASC21113 | AŞÇILIĞA GİRİŞ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 7 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| 8 | ASC21111 | YİYECEK İÇECEK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ | 3.6 | 3.2 | 3.8 | 4 | 3.8 | 4.4 | 4.2 | 4.2 | 4.4 | 5 | 4.4 | 4 |
| 9 | ASC21117 | MUTFAK TERMİNOLOJİSİ | 5 | 3.4 | 2.8 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 |
| 10 | ASC21109 | GASTRONOMİ VE TURİZM | 3.5 | 3.5 | 3.8 | 3.3 | 3.7 | 3.5 | 3.7 | 3.5 | 3.5 | 4.2 | 4 | 3.7 |
| 11 | ASC21121 | MESLEKİ YABANCI DİL I | 5 | 1 | 1 | 5 | 2 | 1 | 3 | 1 | 1 | 3.5 | 1 | 1 |
| 12 | ASC21115 | İÇECEK BİLİMİ | 5 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 |
| 13 | ASC21119 | SEKTÖRDE İLETİŞİM | 3 | 4 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | 5 | 5 | 5 |
| 14 | UNV13027 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 4.8 | 4.7 |
| 15 | ASC21108 | DÜNYA MUTFAKLARI | 5 | 4.8 | 4.8 | 2.7 | 4.8 | 4.8 | 4.7 | 4.7 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 16 | ASC21106 | TATLI YAPIM TEKNİKLERİ | 5 | 4.8 | 4.8 | 2.5 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.8 |
| 17 | ASC21104 | YÖRESEL MUTFAKLAR | 5 | 4 | 4.2 | 4.7 | 4 | 5 | 5 | 4.2 | 4 | 5 | 5 | 4 |
| 18 | ASC21102 | OSMANLI MUTFAĞI | 4.7 | 3.3 | 3.3 | 4.5 | 5 | 4.2 | 5 | 4.3 | 4.3 | 5 | 4.2 | 4 |
| 19 | ASC21118 | VEJETARYEN MUTFAK | 5 | 3.5 | 4 | 4.5 | 4 | 4 | 4.5 | 3.5 | 4.3 | 4.7 | 3.7 | 4.3 |
| 20 | ASC21110 | GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER | 5 | 5 | 5 | 3.3 | 5 | 4.3 | 4.3 | 4.3 | 3.7 | 5 | 4.2 | 4.2 |
| 21 | ASC21114 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ | 5 | 5 | 5 | 3 | 5 | 4 | 5 | 3.8 | 5 | 3.8 | 3.6 | 4 |
| 22 | ASC21120 | GIDA SAKLAMA TEKNİKLERİ | 4 | 3.9 | 5 | 5 | 4 | 3.8 | 4.9 | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 |
| 23 | ASC21116 | MESLEKİ PROJE | 4 | 3.7 | 4.5 | 2.7 | 4.8 | 4.2 | 4.5 | 4.3 | 4.5 | 4.5 | 4.5 | 4.5 |
| 24 | ASC21112 | YİYECEK İÇECEK SERVİS TEKNİKLERİ | 3.9 | 4 | 3.7 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 3.9 | 3.6 | 3.6 | 3.7 |
| 25 | ASC21122 | MESLEKİ YABANCI DİL II | 5 | 1 | 1 | 5 | 1 | 1 | 5 | 1 | 1 | 4.3 | 1 | 1 |
| 26 | ASC21205 | SOĞUK MUTFAK | 4.2 | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.8 | 4.4 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 |
| 27 | ASC21201 | UNLU MAMÜL YAPIM TEKNİKLERİ | 5 | 5 | 4.8 | 2.2 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 |
| 28 | ASC21203 | BALIKLAR VE SU ÜRÜNLERİ | 4.2 | 3 | 4 | 2.2 | 4 | 3.8 | 5 | 5 | 4 | 4.8 | 4.8 | 5 |
| 29 | ASC21207 | ZİYAFET ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ | 5 | 5 | 5 | 3.8 | 3.8 | 5 | 5 | 5 | 5 | 3.8 | 5 | 5 |
| 30 | ASC21209 | AROMATİK BİTKİİLER VE BAHARATLAR | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 5 | 1 | 1 | 4 | 2 | 2 |
| 31 | ASC21219 | YİYECEK İÇECEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI | 5 | 3.5 | 4.2 | 4.5 | 3.8 | 4.2 | 4 | 4.3 | 4 | 4.8 | 4.2 | 4 |
| 32 | ASC21221 | YİYECEK İÇECEK YAZARLIĞI | 5 | 4.3 | 5 | 5 | 3.7 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 33 | ASC21211 | İŞ AHLAKI VE DEĞERLER EĞİTİMİ | 4.4 | 4.6 | 4.4 | 4.6 | 4.9 | 4.7 | 4.6 | 4.6 | 4.4 | 4.3 | 4.3 | 4.6 |
| 34 | ASC21223 | GIDA KATKI MADDELERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 35 | MYO21201 | GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI | 3.4 | 2.8 | 3 | 3 | 2.6 | 3 | 3.4 | 2.8 | 3 | 2.2 | 2.4 | 2.4 |
| 36 | ASC21213 | MENÜ MÜHENDİSLİĞİ | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 5 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 37 | ASC21215 | YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROL | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 38 | ASC21217 | KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | 3.3 | 4.5 | 4.3 | 1.2 | 3 | 2.9 | 4.6 | 4.3 | 3.7 | 2.8 | 4.4 | 4.2 |
| 39 | UNV18207 | İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM | 3 | 3 | 5 | 1 | 4 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4.6 | 5 |
| 40 | UNV18205 | İNGİLİZCE | 2 | 1.4 | 0 | 5 | 0 | 2.6 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0.2 |
| 41 | UNV18203 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 42 | UNV18201 | TÜRK DİLİ | 0.8 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2.7 | 0 | 0 | 1.8 | 0 | 0 | 0.3 |
| Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (42 derse ait 257 adet öğrenim çıktısı) | %76.6 | %66 | %69 | %63.4 | %67.8 | %70.6 | %78.4 | %68.2 | %68 | %74.6 | %71.4 | %70.6 | ||