İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | PY 1 | PY 2 | PY 3 | PY 4 | PY 5 | PY 6 | PY 7 | PY 8 | PY 9 | PY 10 | PY 11 | PY 12 |
1 | UNV13111 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 1 | 1 | 5 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
2 | UNV13103 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
3 | UNV13101 | TÜRK DİLİ-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
4 | UNV16109 | İNGİLİZCE-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 5 | 1 | 1 |
5 | MEI16103 | İLETİŞİM BECERİLERİ | 2.8 | 3.6 | 2.6 | 4 | 3 | 3.2 | 3.2 | 4 | 2.8 | 3.6 | 2.2 | 3.6 |
6 | HIT14101 | İLETİŞİM HUKUKU | 3.4 | 3.8 | 2.8 | 3.4 | 2.8 | 2.8 | 3.8 | 2.8 | 4 | 4.2 | 4.2 | 4.6 |
7 | RTP14101 | İLETİŞİME GİRİŞ | 4.8 | 4.2 | 4.6 | 4 | 4.2 | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 4.4 | 1 | 3.8 | 2 |
8 | MEI16101 | MEDYA VE İLETİŞİM | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.4 | 4.8 | 4.8 | 3.4 |
9 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
10 | MEI16104 | HABERCİLİĞİN TEMEL KAVRAMLARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 1 | 5 | 4 |
11 | UNV13102 | TÜRK DİLİ-II | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1.5 | 1 | 4.3 | 2.3 | 1 | 1 | 1 |
12 | MEI16102 | TEMEL FOTOĞRAFÇILIK | 4 | 4 | 4 | 4 | 3.8 | 2 | 3.6 | 2.2 | 4 | 3 | 5 | 5 |
13 | STAJ16001 | YAZ STAJI (20 İŞ GÜNÜ) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
14 | BYT15106 | HABER TOPLAMA VE YAZMA | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 1 | 5 | 4 |
15 | UNV16110 | İNGİLİZCE-II | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 5 |
16 | UNV13104 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
17 | MEI16106 | RÖPORTAJ TEKNİKLERİ | 3.8 | 3.2 | 3.4 | 3.8 | 3 | 3.2 | 2.6 | 2.6 | 2 | 2.4 | 1.8 | 2.8 |
18 | BYT15207 | MEDYA TARİHİ | 4 | 3.8 | 4.2 | 3.6 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.4 | 3.4 | 3.6 | 3.4 | 1 |
19 | RTP14209 | İLETİŞİM KURAMLARI | 3.5 | 3.7 | 3.5 | 3.3 | 3.3 | 3.5 | 3.5 | 3.3 | 3.8 | 4 | 3.8 | 2.3 |
20 | BYT15203 | POPÜLER KÜLTÜR VE MEDYA | 2.4 | 4 | 4.2 | 4.2 | 3.2 | 3.2 | 4.6 | 4 | 4.2 | 3 | 4.2 | 2.4 |
21 | MEI16201 | HABER TÜRLERİ | 4.2 | 4 | 3 | 4 | 4 | 4 | 4.2 | 3.8 | 3.6 | 3.4 | 3.2 | 3.6 |
22 | MEI16205 | MEDYA VE TOPLUMSAL CİNSİYET | 3.6 | 4.6 | 3.4 | 3.4 | 4.4 | 3.8 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 3.8 | 4 | 2.6 |
23 | MEI16203 | MEDYA SİYASET VE KÜLTÜR | 2.6 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 1.8 | 3.2 | 1.8 | 2.6 | 4 | 3 | 3.2 | 2 |
24 | MYO21201 | GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI | 2.8 | 3.6 | 3.4 | 4 | 3.6 | 3.2 | 3 | 3 | 3.2 | 2 | 3 | 3.4 |
25 | RTP14219 | İNTERNET HABERCİLİĞİ | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.6 | 2.4 | 2.4 | 2.4 | 2.6 | 2.8 | 3 | 2.6 | 3.4 |
26 | HIT14219 | ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ | 3.8 | 4.6 | 2.6 | 4.6 | 2.6 | 3.8 | 3.2 | 2.8 | 3.8 | 4.6 | 4.8 | 3.4 |
27 | HIT14205 | İKNA EDİCİ İLETİŞİM | 3.6 | 2.8 | 3.2 | 4.6 | 2.6 | 3.2 | 3 | 3.2 | 2.6 | 2 | 2.8 | 3.4 |
28 | HIT14209 | DAVRANIŞ BİLİMLERİ | 4.2 | 4 | 2.3 | 4.7 | 3 | 3.7 | 3 | 3.5 | 1.3 | 4.7 | 1.8 | 2.5 |
29 | HIT14218 | MEDYA OKUR VE YAZARLIĞI | 4.6 | 3.2 | 4.2 | 4.8 | 4.2 | 4.6 | 4.6 | 3.2 | 3.8 | 4 | 2.8 | 3.6 |
30 | STAJ16002 | YAZ STAJI (20 İŞ GÜNÜ) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
31 | MEI16204 | MEDYA VE ETİK | 2.6 | 2.6 | 2.6 | 3 | 2.6 | 2.8 | 2.2 | 2.4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 2 |
32 | MEI16202 | MASAÜSTÜ YAYINCILIK | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3.7 | 3.5 | 3.3 | 4 |
33 | MEI16212 | MEDYA EKONOMİSİ VE İŞLETMECİLİĞİ | 3.6 | 4.6 | 4.6 | 4 | 4.8 | 4.6 | 5 | 4.4 | 4.4 | 4.8 | 4.6 | 3.6 |
34 | HIT14222 | SOSYAL PSİKOLOJİ | 3 | 3.8 | 3.2 | 4.2 | 3.2 | 3.2 | 4.6 | 3.8 | 3.2 | 3.8 | 3.8 | 2.8 |
35 | MEI16208 | YENİ MEDYA | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.2 | 3 | 3.4 | 3.6 |
36 | MEI16210 | FİLM ÇALIŞMALARI | 3.6 | 4 | 4.8 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 1 | 3 | 4 |
37 | HIT14210 | GÖRSEL KÜLTÜR | 3.2 | 4 | 2 | 2.7 | 2.8 | 2 | 2.7 | 3.2 | 2 | 3 | 3.2 | 3.3 |
38 | MEI16206 | ARAŞTIRMACI GAZETECİLİK | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 1 | 5 | 4 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (38 derse ait 208 adet öğrenim çıktısı) | %65.2 | %68.2 | %66.4 | %69.6 | %63.8 | %64.8 | %65.6 | %65.6 | %64.2 | %57.2 | %63.2 | %59.6 |