İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..

Sıra Ders Kodu Ders İsmi PY 1 PY 2 PY 3 PY 4 PY 5 PY 6 PY 7 PY 8 PY 9 PY 10 PY 11
1 TRF19101 GENEL TURİZM 1.33.322.82.52.22.312.32.82.7
2 UNV13101 TÜRK DİLİ-I 1.851.81.81.41.41.82.23.62.42.6
3 TRF19103 TURİZM İŞLETMECİLİĞİ 3.43.132.93.23332.933.1
4 TRF20105 İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ 2.42.42.42.42.42.22.222.22.22.4
5 GMS24101 İNGİLİZCE İLETİŞİM BECERİLERİ I 111.21111110.80.8
6 UNV20105 İNGİLİZCE-I 11111111111
7 UNV13103 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I 11111111111
8 UNV13107 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI 0.60.60.61.411.62.21110
9 UNV19101 AKADEMİK TÜRKÇE 11111111111
10 TRF19102 SOSYAL PSİKOLOJİ 2.82.22.23.2322.63333
11 TRF19104 TURİZM HUKUKU 2.22.32.32.32.32.32.32.32.32.22.3
12 TRF19106 TURİZM İŞLETMELERİNDE MUHASEBE UYGULAMALARI 1.61.71.81.81.71.71.41.91.41.81.4
13 UNV13102 TÜRK DİLİ-II 2.52.52.52.52.52.52.52.52.52.52.5
14 UNV13104 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II 11111111111
15 UNV13106 İNGİLİZCE-II 3.111.6111111.613.7
16 TRF19108 SAĞLIK TEDBİRLERİ VE İLKYARDIM 32221.8222222
17 GMS24102 İNGİLİZCE İLETİŞİM BECERİLERİ II 111.711111111
18 GMS19205 GASTRONOMİ TURİZMİ 44.14.13.94.14.43.94.14.44.34.9
19 GMS19209 BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN 552.42.42.922.74.32.142.7
20 TRF24201 İNGİLİZCE III 31.82.81.81.623.41.82.81.84.8
21 GMS19203 İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI 333333.23.233.433
22 GMS24203 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 4.64.44.42.23.83.43.43.43.23.23.4
23 TRF24203 KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ 54333223322
24 GMS24201 GASTRONOMİYE GİRİŞ 3.33.12.64.34.43.94.13.74.94.64
25 GMS24207 MİKSOLOJİ 114.12.32442314
26 GMS24209 YÖNETİM VE ORGANİZASYON 2.52.73.54.73.82.32.83.23.23.82.7
27 GMS19201 BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ 333333333.233
28 STAJ16001 MESLEK STAJI-I (40 İŞGÜNÜ) 55555555555
29 TRF24202 İNGİLİZCE IV 2.92.33.32.11.11.631.12.61.34.3
30 GMS19202 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 4444443.84444
31 TRF24204 ETKİNLİK YÖNETİMİ 43.444.23.83.63.63.83.83.83.6
32 GMS24202 GIDA MEVZUATI 4.44.454.243.62.82.432.62.8
33 GMS24208 TURİZM PAZARLAMASI 3333.23.22.73.22.72.82.73
34 GMS24210 KARİYER PLANLAMA 11121111111
35 GMS24204 SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ 1.41.42.42.62.62.62.62.62.62.62.6
36 GMS24206 GASTRONOMİ VE MEDYA 32.83.23.243.83.23.54.54.53.2
37 TRF24301 İNGİLİZCE V 1.82.43.41.811.83.21.631.64.4
38 GMS19301 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ-II 4.74.34.74.24.54.34.84.54.84.54.5
39 GMS19305 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ 4.24.24444.24.2444.44
40 GMS19303 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ 54.854.8554.84.84.84.84.8
41 GMS24303 RUSÇA-I 4.655554.255555
42 GMS24305 ALMANCA-I 3.34.35553.54.154.855
43 GMS19307 KAHVE KÜLTÜRÜ 4.14.54.54.64.84.84.44.54.64.84.9
44 GMS24306 FRANSIZCA- I 3.12.32.32.32.32.32.32.32.32.32.3
45 GMS19309 GIDA COĞRAFYASI 4.64.84.44.44.83.844.64.84.44.6
46 GMS19311 YARATICILIK 4.84.84.84.64.84.44.84.454.84.8
47 GMS19313 TOPLU YEMEK ÜRETİMİ 554.8554.64.65555
48 GMS19304 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI 4.64.64.64.64.64.64.64.64.64.64.6
49 STAJ16002 MESLEK STAJI-II (40 İŞ GÜNÜ) 55555555555
50 TRF24302 İNGİLİZCE VI 1.90.53.111.31.13.51.82.31.45
51 GMS19302 MUTFAK SANATLARI UYGULAMASI-I 33.63.63.23.43.83.43.43.43.64
52 GMS19310 OSMANLI MUTFAĞI 3.43.23.63.23.43.23.63.633.63.6
53 GMS24304 ALMANCA-II 45555455555
54 GMS19312 BALKAN MUTFAK KÜLTÜRÜ 3.43.63.43.43.83.43.83.63.83.83.8
55 GMS24302 RUSÇA-II 3.34.8554.73.54.554.555
56 GMS19306 BESLENME SOSYOLOJİSİ 4.65454.74.9554.455
57 GMS19308 İÇECEK TEKNOLOJİSİ 3.443.83.83.8444443.8
58 GMS24307 FRANSIZCA- II 4.13.33.33.33.33.33.33.33.33.33.3
59 GMS19403 SOĞUK MUTFAK 224.244.23.4444.24.44
60 TRF19401 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 1112.641112.452.2
61 GMS19401 MUTFAK SANATLARI UYGULAMASI-II 2.32.13.93.353.153.152.75
62 GMS19405 MENÜ YÖNETİMİ 1.633.42.62.42.22.832.83.43
63 GMS19407 GASTRONOMİ TARİHİ 1.6223.43.41.41.61.63.842.6
64 GMS24210 DUYUSAL ANALİZ 2.73225324113
65 GMS19409 ULUSLARARASI GASTRONOMİ 3.33.33.33.933.13.434.73.93.9
66 GMS24403 DİKSİYON 2.92.32.933.42.62.92.12.32.52.8
67 GMS19413 ZİYAFET YÖNETİMİ 3.83.43.83.83.63.63.63.83.63.63.8
68 GMS19411 TEDARİK VE SATIN ALMA 3.33.33.353.332.93.12.93.33.1
69 TRF19404 BİTİRME ÖDEVİ 2.2222.22222222
70 GMS19402 İLERİ MUTFAK TEKNİKLERİ 44.644.24.44.24.644.44.24.6
71 GMS19404 PASTACILIK 2.62.22.62.22.83.24.22.63.23.43.4
72 GMS19406 YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ 2.82.42.62.62.822.42.62.82.23
73 GMS19408 EKMEKÇİLİK VE UNLU MAMUL TEKNOLOJİSİ 3.6332.832.82.22.632.42.6
74 GMS19412 MEKAN TASARIMI VE KONSEPT 2.61.82.62.22.42.21.81.82.62.62.2
75 GMS19410 BESLENME ANTROPOLOJİSİ 2.42.82.82.82.832.8332.63
76 GMS24402 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI 3.73.42.13.92.42.933.83.33.73.4
77 GMS24404 GASTRONOMİDE FERMANTASYON 4.34.854.854.34.44.454.43.8
78 GMS19414 GİRİŞİMCİLİK 1.82.22.22.22.2222222.2
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (78 derse ait 466 adet öğrenim çıktısı) %60 %60.2 %62.6 %62.2 %63 %57.6 %61.6 %59.8 %63.8 %62 %65.8