İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | PY 1 | PY 2 | PY 3 | PY 4 | PY 5 | PY 6 | PY 7 | PY 8 | PY 9 | PY 10 | PY 11 |
1 | TRF19101 | GENEL TURİZM | 1.3 | 3.3 | 2 | 2.8 | 2.5 | 2.2 | 2.3 | 1 | 2.3 | 2.8 | 2.7 |
2 | UNV13101 | TÜRK DİLİ-I | 1.8 | 5 | 1.8 | 1.8 | 1.4 | 1.4 | 1.8 | 2.2 | 3.6 | 2.4 | 2.6 |
3 | TRF19103 | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ | 3.4 | 3.1 | 3 | 2.9 | 3.2 | 3 | 3 | 3 | 2.9 | 3 | 3.1 |
4 | TRF20105 | İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ | 2.4 | 2.4 | 2.4 | 2.4 | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2 | 2.2 | 2.2 | 2.4 |
5 | GMS24101 | İNGİLİZCE İLETİŞİM BECERİLERİ I | 1 | 1 | 1.2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0.8 | 0.8 |
6 | UNV20105 | İNGİLİZCE-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
7 | UNV13103 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
8 | UNV13107 | TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI | 0.6 | 0.6 | 0.6 | 1.4 | 1 | 1.6 | 2.2 | 1 | 1 | 1 | 0 |
9 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
10 | TRF19102 | SOSYAL PSİKOLOJİ | 2.8 | 2.2 | 2.2 | 3.2 | 3 | 2 | 2.6 | 3 | 3 | 3 | 3 |
11 | TRF19104 | TURİZM HUKUKU | 2.2 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.2 | 2.3 |
12 | TRF19106 | TURİZM İŞLETMELERİNDE MUHASEBE UYGULAMALARI | 1.6 | 1.7 | 1.8 | 1.8 | 1.7 | 1.7 | 1.4 | 1.9 | 1.4 | 1.8 | 1.4 |
13 | UNV13102 | TÜRK DİLİ-II | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 |
14 | UNV13104 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
15 | UNV13106 | İNGİLİZCE-II | 3.1 | 1 | 1.6 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1.6 | 1 | 3.7 |
16 | TRF19108 | SAĞLIK TEDBİRLERİ VE İLKYARDIM | 3 | 2 | 2 | 2 | 1.8 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
17 | GMS24102 | İNGİLİZCE İLETİŞİM BECERİLERİ II | 1 | 1 | 1.7 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
18 | GMS19205 | GASTRONOMİ TURİZMİ | 4 | 4.1 | 4.1 | 3.9 | 4.1 | 4.4 | 3.9 | 4.1 | 4.4 | 4.3 | 4.9 |
19 | GMS19209 | BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN | 5 | 5 | 2.4 | 2.4 | 2.9 | 2 | 2.7 | 4.3 | 2.1 | 4 | 2.7 |
20 | TRF24201 | İNGİLİZCE III | 3 | 1.8 | 2.8 | 1.8 | 1.6 | 2 | 3.4 | 1.8 | 2.8 | 1.8 | 4.8 |
21 | GMS19203 | İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3.2 | 3.2 | 3 | 3.4 | 3 | 3 |
22 | GMS24203 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | 4.6 | 4.4 | 4.4 | 2.2 | 3.8 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.2 | 3.2 | 3.4 |
23 | TRF24203 | KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ | 5 | 4 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 | 2 |
24 | GMS24201 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | 3.3 | 3.1 | 2.6 | 4.3 | 4.4 | 3.9 | 4.1 | 3.7 | 4.9 | 4.6 | 4 |
25 | GMS24207 | MİKSOLOJİ | 1 | 1 | 4.1 | 2.3 | 2 | 4 | 4 | 2 | 3 | 1 | 4 |
26 | GMS24209 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | 2.5 | 2.7 | 3.5 | 4.7 | 3.8 | 2.3 | 2.8 | 3.2 | 3.2 | 3.8 | 2.7 |
27 | GMS19201 | BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3.2 | 3 | 3 |
28 | STAJ16001 | MESLEK STAJI-I (40 İŞGÜNÜ) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
29 | TRF24202 | İNGİLİZCE IV | 2.9 | 2.3 | 3.3 | 2.1 | 1.1 | 1.6 | 3 | 1.1 | 2.6 | 1.3 | 4.3 |
30 | GMS19202 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3.8 | 4 | 4 | 4 | 4 |
31 | TRF24204 | ETKİNLİK YÖNETİMİ | 4 | 3.4 | 4 | 4.2 | 3.8 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.6 |
32 | GMS24202 | GIDA MEVZUATI | 4.4 | 4.4 | 5 | 4.2 | 4 | 3.6 | 2.8 | 2.4 | 3 | 2.6 | 2.8 |
33 | GMS24208 | TURİZM PAZARLAMASI | 3 | 3 | 3 | 3.2 | 3.2 | 2.7 | 3.2 | 2.7 | 2.8 | 2.7 | 3 |
34 | GMS24210 | KARİYER PLANLAMA | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
35 | GMS24204 | SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ | 1.4 | 1.4 | 2.4 | 2.6 | 2.6 | 2.6 | 2.6 | 2.6 | 2.6 | 2.6 | 2.6 |
36 | GMS24206 | GASTRONOMİ VE MEDYA | 3 | 2.8 | 3.2 | 3.2 | 4 | 3.8 | 3.2 | 3.5 | 4.5 | 4.5 | 3.2 |
37 | TRF24301 | İNGİLİZCE V | 1.8 | 2.4 | 3.4 | 1.8 | 1 | 1.8 | 3.2 | 1.6 | 3 | 1.6 | 4.4 |
38 | GMS19301 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ-II | 4.7 | 4.3 | 4.7 | 4.2 | 4.5 | 4.3 | 4.8 | 4.5 | 4.8 | 4.5 | 4.5 |
39 | GMS19305 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ | 4.2 | 4.2 | 4 | 4 | 4 | 4.2 | 4.2 | 4 | 4 | 4.4 | 4 |
40 | GMS19303 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ | 5 | 4.8 | 5 | 4.8 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 |
41 | GMS24303 | RUSÇA-I | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.2 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
42 | GMS24305 | ALMANCA-I | 3.3 | 4.3 | 5 | 5 | 5 | 3.5 | 4.1 | 5 | 4.8 | 5 | 5 |
43 | GMS19307 | KAHVE KÜLTÜRÜ | 4.1 | 4.5 | 4.5 | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 4.4 | 4.5 | 4.6 | 4.8 | 4.9 |
44 | GMS24306 | FRANSIZCA- I | 3.1 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | 2.3 |
45 | GMS19309 | GIDA COĞRAFYASI | 4.6 | 4.8 | 4.4 | 4.4 | 4.8 | 3.8 | 4 | 4.6 | 4.8 | 4.4 | 4.6 |
46 | GMS19311 | YARATICILIK | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.4 | 4.8 | 4.4 | 5 | 4.8 | 4.8 |
47 | GMS19313 | TOPLU YEMEK ÜRETİMİ | 5 | 5 | 4.8 | 5 | 5 | 4.6 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 5 |
48 | GMS19304 | YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 |
49 | STAJ16002 | MESLEK STAJI-II (40 İŞ GÜNÜ) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
50 | TRF24302 | İNGİLİZCE VI | 1.9 | 0.5 | 3.1 | 1 | 1.3 | 1.1 | 3.5 | 1.8 | 2.3 | 1.4 | 5 |
51 | GMS19302 | MUTFAK SANATLARI UYGULAMASI-I | 3 | 3.6 | 3.6 | 3.2 | 3.4 | 3.8 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.6 | 4 |
52 | GMS19310 | OSMANLI MUTFAĞI | 3.4 | 3.2 | 3.6 | 3.2 | 3.4 | 3.2 | 3.6 | 3.6 | 3 | 3.6 | 3.6 |
53 | GMS24304 | ALMANCA-II | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
54 | GMS19312 | BALKAN MUTFAK KÜLTÜRÜ | 3.4 | 3.6 | 3.4 | 3.4 | 3.8 | 3.4 | 3.8 | 3.6 | 3.8 | 3.8 | 3.8 |
55 | GMS24302 | RUSÇA-II | 3.3 | 4.8 | 5 | 5 | 4.7 | 3.5 | 4.5 | 5 | 4.5 | 5 | 5 |
56 | GMS19306 | BESLENME SOSYOLOJİSİ | 4.6 | 5 | 4 | 5 | 4.7 | 4.9 | 5 | 5 | 4.4 | 5 | 5 |
57 | GMS19308 | İÇECEK TEKNOLOJİSİ | 3.4 | 4 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3.8 |
58 | GMS24307 | FRANSIZCA- II | 4.1 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.3 |
59 | GMS19403 | SOĞUK MUTFAK | 2 | 2 | 4.2 | 4 | 4.2 | 3.4 | 4 | 4 | 4.2 | 4.4 | 4 |
60 | TRF19401 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | 1 | 1 | 1 | 2.6 | 4 | 1 | 1 | 1 | 2.4 | 5 | 2.2 |
61 | GMS19401 | MUTFAK SANATLARI UYGULAMASI-II | 2.3 | 2.1 | 3.9 | 3.3 | 5 | 3.1 | 5 | 3.1 | 5 | 2.7 | 5 |
62 | GMS19405 | MENÜ YÖNETİMİ | 1.6 | 3 | 3.4 | 2.6 | 2.4 | 2.2 | 2.8 | 3 | 2.8 | 3.4 | 3 |
63 | GMS19407 | GASTRONOMİ TARİHİ | 1.6 | 2 | 2 | 3.4 | 3.4 | 1.4 | 1.6 | 1.6 | 3.8 | 4 | 2.6 |
64 | GMS24210 | DUYUSAL ANALİZ | 2.7 | 3 | 2 | 2 | 5 | 3 | 2 | 4 | 1 | 1 | 3 |
65 | GMS19409 | ULUSLARARASI GASTRONOMİ | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 3.9 | 3 | 3.1 | 3.4 | 3 | 4.7 | 3.9 | 3.9 |
66 | GMS24403 | DİKSİYON | 2.9 | 2.3 | 2.9 | 3 | 3.4 | 2.6 | 2.9 | 2.1 | 2.3 | 2.5 | 2.8 |
67 | GMS19413 | ZİYAFET YÖNETİMİ | 3.8 | 3.4 | 3.8 | 3.8 | 3.6 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 3.6 | 3.8 |
68 | GMS19411 | TEDARİK VE SATIN ALMA | 3.3 | 3.3 | 3.3 | 5 | 3.3 | 3 | 2.9 | 3.1 | 2.9 | 3.3 | 3.1 |
69 | TRF19404 | BİTİRME ÖDEVİ | 2.2 | 2 | 2 | 2.2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
70 | GMS19402 | İLERİ MUTFAK TEKNİKLERİ | 4 | 4.6 | 4 | 4.2 | 4.4 | 4.2 | 4.6 | 4 | 4.4 | 4.2 | 4.6 |
71 | GMS19404 | PASTACILIK | 2.6 | 2.2 | 2.6 | 2.2 | 2.8 | 3.2 | 4.2 | 2.6 | 3.2 | 3.4 | 3.4 |
72 | GMS19406 | YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ | 2.8 | 2.4 | 2.6 | 2.6 | 2.8 | 2 | 2.4 | 2.6 | 2.8 | 2.2 | 3 |
73 | GMS19408 | EKMEKÇİLİK VE UNLU MAMUL TEKNOLOJİSİ | 3.6 | 3 | 3 | 2.8 | 3 | 2.8 | 2.2 | 2.6 | 3 | 2.4 | 2.6 |
74 | GMS19412 | MEKAN TASARIMI VE KONSEPT | 2.6 | 1.8 | 2.6 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 1.8 | 1.8 | 2.6 | 2.6 | 2.2 |
75 | GMS19410 | BESLENME ANTROPOLOJİSİ | 2.4 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 3 | 2.8 | 3 | 3 | 2.6 | 3 |
76 | GMS24402 | TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI | 3.7 | 3.4 | 2.1 | 3.9 | 2.4 | 2.9 | 3 | 3.8 | 3.3 | 3.7 | 3.4 |
77 | GMS24404 | GASTRONOMİDE FERMANTASYON | 4.3 | 4.8 | 5 | 4.8 | 5 | 4.3 | 4.4 | 4.4 | 5 | 4.4 | 3.8 |
78 | GMS19414 | GİRİŞİMCİLİK | 1.8 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2.2 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (78 derse ait 466 adet öğrenim çıktısı) | %60 | %60.2 | %62.6 | %62.2 | %63 | %57.6 | %61.6 | %59.8 | %63.8 | %62 | %65.8 |