İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
| Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | PY 1 | PY 2 | PY 3 | PY 4 | PY 5 | PY 6 | PY 7 | PY 8 | PY 9 | PY 10 | PY 11 |
| 1 | MUF20105 | GENEL KİMYA | 4.4 | 4.4 | 4.5 | 4.5 | 4.3 | 4.5 | 4.8 | 4.6 | 4 | 4.8 | 5 |
| 2 | UNV13103 | ATATÜRK İLKELERİ VE INKILAP TARİHİ I | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 3 | UNV20105 | İNGİLİZCE I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 4 | MAT13151 | MATEMATİK I | 5 | 4.2 | 4.4 | 3.2 | 3.2 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 3 |
| 5 | MUF20101 | MÜHENDİSLİKTE OFİS UYGULAMALARI | 2.6 | 2.4 | 1.6 | 1.6 | 2.6 | 1.6 | 2.2 | 2.6 | 2 | 1.4 | 2.4 |
| 6 | UNV13101 | TÜRK DİLİ I | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 2.2 | 1.7 | 3.7 | 2.8 | 5 | 3.7 | 2.7 |
| 7 | GDM20101 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ VE ETİK | 1.2 | 3.2 | 2.2 | 3 | 2.4 | 2.4 | 2 | 5 | 3 | 2.6 | 3 |
| 8 | MUF20103 | FİZİK I | 5 | 4 | 4 | 3 | 4 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 |
| 9 | UNV19101 | AKADEMİK TÜRKÇE | 4.2 | 4.2 | 4 | 4 | 4.7 | 4.2 | 4 | 3.8 | 4 | 4 | 4 |
| 10 | KİM13154 | ANALİTİK KİMYA | 5 | 5 | 2 | 4 | 5 | 3 | 5 | 4 | 1 | 3 | 4 |
| 11 | UNV13104 | ATATÜRK İLKELERİ VE INKILAP TARİHİ II | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 12 | UNV20106 | İNGİLİZCE II | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
| 13 | MUF20104 | FİZİK II | 2 | 1 | 2.3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2.6 | 3 |
| 14 | UNV13102 | TÜRK DİLİ II | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 5 | 1.7 | 5 | 5 | 1.7 |
| 15 | MUF20102 | ORGANİK KİMYA | 3 | 3.2 | 3.2 | 2.4 | 2.2 | 3.2 | 1.4 | 2.4 | 1.4 | 1.8 | 2.4 |
| 16 | MAT13152 | MATEMATİK II | 4.5 | 4.7 | 4 | 3 | 3.3 | 3.3 | 4.3 | 4.3 | 3.3 | 3.3 | 3 |
| 17 | GDM20102 | BESLENME | 2.3 | 2.8 | 3.5 | 3 | 2.3 | 2.8 | 5 | 4 | 2.2 | 3.2 | 3.3 |
| 18 | UNV13027 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 5 | 1 | 1 | 1 | 4 | 2 | 3 | 4 | 5 | 1 | 2 |
| 19 | GDM13201 | KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ | 2.6 | 2.6 | 3.4 | 2.6 | 3 | 3.4 | 2 | 3.4 | 2.4 | 3.2 | 3.2 |
| 20 | GDM13203 | REAKSİYON KİNETİĞİ | 1 | 2.6 | 2.6 | 2.1 | 2.8 | 2.5 | 2.4 | 2.9 | 2.8 | 2.6 | 3.3 |
| 21 | GDM20205 | GIDA KİMYASI | 1 | 2.2 | 1.8 | 3.2 | 3.3 | 2.8 | 3.5 | 2.2 | 2.8 | 2.2 | 2.8 |
| 22 | MAT13251 | DİFERANSİYEL DENKLEMLER | 5 | 5 | 4 | 3 | 4 | 5 | 4 | 3 | 4 | 4 | 3 |
| 23 | UNV13020 | MESLEKİ İNGİLİZCE I | 4 | 3 | 2 | 3 | 4 | 3 | 5 | 4 | 5 | 3 | 3 |
| 24 | UNV13011 | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ | 3 | 3.2 | 2.4 | 2.8 | 2 | 4.8 | 2.6 | 1.4 | 2.6 | 2.8 | 3.6 |
| 25 | GDM20207 | BİYOLOJİ | 5 | 1.8 | 1 | 1.8 | 1 | 1 | 1 | 2.6 | 1.8 | 1.4 | 1 |
| 26 | GDM20212 | GIDA MÜH. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 2.6 | 5 | 2 | 3.2 | 2 | 5 | 3.2 | 4.4 | 2 | 5 | 4 |
| 27 | GDM13204 | GIDA BİYOKİMYASI | 1.2 | 1.2 | 2.2 | 2.2 | 3 | 2.8 | 2 | 3 | 2.2 | 2 | 1.8 |
| 28 | STAJ22001 | MESLEK STAJI-I (20 İŞ GÜNÜ) | 1.7 | 5 | 2.5 | 1.8 | 2.7 | 3.3 | 2.3 | 2 | 2 | 2.5 | 2.7 |
| 29 | GDM20208 | AKIŞKANLAR MEKANİĞİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 30 | GDM20202 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | 1.8 | 3 | 3.2 | 2.6 | 3.2 | 3.2 | 3.4 | 4 | 3.4 | 2.8 | 3 |
| 31 | GDM20206 | TERMODİNAMİK | 2.4 | 4.2 | 3.4 | 3.4 | 2.4 | 4 | 2.8 | 1 | 2 | 2 | 2 |
| 32 | MUF22202 | OLASILIK VE İSTATİSTİK | 5 | 5 | 4 | 4 | 5 | 5 | 4 | 4 | 1 | 4 | 4 |
| 33 | UNV13001 | GİRİŞİMCİLİK | 1 | 2.7 | 2.7 | 1.7 | 3 | 3 | 1.7 | 3.2 | 1.3 | 3.7 | 1.8 |
| 34 | GDM13210 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | 4 | 3.8 | 3.8 | 4 | 4 | 4.4 | 4.2 | 4.4 | 2.2 | 4.4 | 4.2 |
| 35 | GDM20303 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | 5 | 5 | 4 | 4 | 1 | 1 | 3 | 4 | 1 | 1 | 2 |
| 36 | GDM20309 | GIDA KATKI MADDELERİ | 5 | 4 | 3 | 3 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| 37 | GDM20301 | GIDA ANALİZLERİ | 5 | 1 | 1 | 1 | 4 | 2 | 3 | 4 | 5 | 1 | 2 |
| 38 | GDM13305 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLER-I | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 3 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 |
| 39 | GDM13307 | ISI VE KÜTLE TRANSFERİ | 5 | 1 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 | 1 | 2 |
| 40 | GDM20315 | DUYUSAL ANALİZ | 5 | 3 | 4 | 1 | 1 | 2 | 3 | 3 | 1 | 1 | 4 |
| 41 | MUF13301 | BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK ÇİZİM | 4.3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 4.1 | 1 | 1 | 2 |
| 42 | GDM13311 | HİJYEN VE SANİTASYON | 5 | 1 | 4 | 1 | 2 | 3 | 3 | 1 | 4 | 1 | 2 |
| 43 | GDM13319 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | 5 | 1 | 1 | 1 | 4 | 2 | 3 | 4 | 5 | 1 | 2 |
| 44 | GDM13313 | GIDA YAN ÜRÜNLERİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 |
| 45 | GDM20308 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | 5 | 5 | 4 | 5 | 1 | 4 | 4 | 5 | 4 | 1 | 4 |
| 46 | GDM20304 | TAHIL TEKNOLOJİSİ | 5 | 5 | 2 | 5 | 2 | 4 | 5 | 5 | 3 | 1 | 4 |
| 47 | GDM13302 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLER- II | 5 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 3 | 1 | 1 | 2 |
| 48 | GDM20306 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | 5 | 5 | 4 | 5 | 1 | 3 | 4 | 4 | 4 | 1 | 2 |
| 49 | GDM22310 | ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ | 5 | 5 | 3 | 3 | 1 | 1 | 3 | 5 | 5 | 1 | 2 |
| 50 | STAJ22002 | MESLEK STAJI II (20 İŞ GÜNÜ) | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | 3 | 5 | 5 | 3 | 4 |
| 51 | GDM20316 | SOĞUTMA TEKNİĞİ | 5 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 4 | 4 | 3 | 1 | 4 |
| 52 | UNV20021 | MESLEKİ İNGİLİZCE II | 4 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | 5 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 53 | GDM20324 | GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI | 5 | 1 | 3 | 1 | 1 | 1 | 3 | 3 | 1 | 1 | 4 |
| 54 | GDM20320 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ | 5 | 1 | 3 | 1 | 1 | 3 | 4 | 3 | 3 | 1 | 2 |
| 55 | GDM20318 | FONKSİYONEL GIDALAR | 5 | 1 | 4 | 1 | 1 | 1 | 4 | 3 | 2 | 1 | 2 |
| 56 | GDM20314 | MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK | 2 | 2 | 1 | 3 | 1 | 1 | 4 | 2 | 1 | 1 | 2 |
| 57 | GDM20322 | RAF ÖMRÜ VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ | 5 | 3 | 3 | 4 | 3 | 4 | 5 | 4 | 5 | 2 | 4 |
| 58 | GDM20328 | GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| 59 | GDM20326 | GIDA İŞLETMELERİNDE HACCP UYGULAMALARI | 5 | 1 | 1 | 1 | 4 | 2 | 3 | 4 | 5 | 1 | 2 |
| 60 | GDM18401 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ DİZAYN VE EKONOMİSİ | 4.8 | 5 | 4 | 3.3 | 3.2 | 2.8 | 3 | 4 | 2 | 4 | 4 |
| 61 | GDM18403 | KALİTE SİSTEMLERİ VE MEVZUAT | 5 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.8 |
| 62 | GDM18405 | GIDA MADDELERİNİN AMBALAJLANMASI | 4.4 | 4.2 | 4.8 | 3 | 4 | 3.2 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| 63 | GDM20409 | SÜT TEKNOLOJİSİ | 4.4 | 3 | 1.8 | 1 | 2 | 3.8 | 2 | 3 | 1 | 1 | 4 |
| 64 | MUF18401 | BİTİRME PROJESİ | 5 | 4.4 | 4 | 4 | 4.6 | 4 | 3 | 4.6 | 5 | 1 | 2 |
| 65 | GDM20407 | ET TEKNOLOJİSİ | 4.2 | 1.6 | 1.2 | 1 | 1 | 3.2 | 3.4 | 4 | 3.8 | 2.8 | 4 |
| 66 | GDM13407 | BİYOTEKNOLOJİ | 1.6 | 1.8 | 3 | 3 | 1.4 | 4 | 2.4 | 4 | 4 | 1.2 | 2.4 |
| 67 | GDM13405 | PROSES KONTROL | 4.6 | 4.2 | 3 | 3 | 1.6 | 3 | 2 | 3.6 | 3.8 | 4 | 2.2 |
| 68 | GDM18410 | MEYVE VE SEBZE TEKN. YENİ GELİŞMELER | 3.4 | 3 | 3 | 1 | 2 | 5 | 2.4 | 5 | 2 | 2.6 | 4 |
| 69 | GDM18412 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ISIL OLMAYAN İŞLEMLER | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 70 | GDM18434 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE BİLGİSAYAR TEMELLİ İSTATİSTİK | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 71 | GDM18432 | TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ | 4.6 | 4.8 | 4.4 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.4 | 4.6 | 4.6 |
| 72 | GDM18424 | PEYNİR TEKNOLOJİSİ | 4.6 | 4.4 | 4.4 | 1.2 | 1.2 | 2.8 | 2 | 4.2 | 3.2 | 1.6 | 3.4 |
| 73 | GDM18418 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ | 2.4 | 3 | 3.8 | 2.6 | 2.6 | 2.4 | 2.4 | 3.4 | 2.8 | 3.4 | 3.6 |
| 74 | GDM18414 | ORGANİK GIDALAR | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| 75 | MUF22402 | İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM(İME) | 4.8 | 4.8 | 3.9 | 3.3 | 3.5 | 4.1 | 4.5 | 4.4 | 3.9 | 4.9 | 3.8 |
| 76 | GDM18408 | YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME | 3.6 | 4 | 4.8 | 4.8 | 2.8 | 4 | 3 | 4 | 4.4 | 1.8 | 1.8 |
| 77 | GDM18404 | ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇKİLER | 2.4 | 2.4 | 1.2 | 1.4 | 1.8 | 4 | 3.6 | 4.4 | 2.4 | 1.8 | 2 |
| 78 | GDM18402 | YAĞ RAFİNASYONUNDA YENİ TEKNİKLER | 3 | 1.8 | 1.4 | 1.6 | 1.4 | 4 | 4.6 | 5 | 2.6 | 2.4 | 4.4 |
| 79 | GDM18406 | SÜT ENDÜSTRİSİNDE KALİTE KONTROL | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 3.8 | 2 | 1.8 | 3.2 | 1.4 | 3.6 |
| 80 | GDM18416 | BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| 81 | GDM18420 | FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ | 2.8 | 3.8 | 1.4 | 1 | 2.6 | 4.2 | 2.8 | 4.8 | 3 | 2 | 3.8 |
| 82 | GDM18422 | SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | 3 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 4 | 5 | 4 |
| 83 | GDM18426 | MEYVE SUYU TEKNOLOJİSİ | 4 | 3.6 | 3.2 | 1.4 | 1.2 | 4.8 | 2 | 3.6 | 1.6 | 1.6 | 4.6 |
| 84 | GDM18430 | EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ | 4.4 | 4.6 | 4.8 | 5 | 4.8 | 5 | 4.6 | 4.6 | 4.4 | 4.6 | 4.6 |
| Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (84 derse ait 470 adet öğrenim çıktısı) | %76 | %64.6 | %60.2 | %55.4 | %56.4 | %64.2 | %67 | %72.2 | %62.2 | %53 | %63 | ||