İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | PY 1 | PY 2 | PY 3 | PY 4 | PY 5 | PY 6 | PY 7 | PY 8 | PY 9 | PY 10 | PY 11 | PY 12 | PY 13 | PY 14 | PY 15 |
1 | BES20757 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ, ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ | 2.4 | 2.2 | 2 | 3 | 2.8 | 2.8 | 2 | 2 | 2 | 2.6 | 2.6 | 3.2 | 2.6 | 3.6 | 2.6 |
2 | BES20703 | İLERİ BESLENME 1 | 4.5 | 4.5 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.7 | 3.8 | 4.3 | 4.2 | 3.7 | 4.5 | 4.3 | 4 | 3.8 |
3 | BES20723 | TOPLU BESLENME SISTEMLERINDE FIZIK KOŞULLAR ARAÇ VE GEREÇLER | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
4 | BES20745 | BESİN TÜKETİM ARAŞTIRMALARI | 3 | 4 | 3.3 | 3.3 | 5 | 3 | 4 | 4 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 |
5 | BES20755 | GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİ | 4 | 3.8 | 3.7 | 4.2 | 3.8 | 3.5 | 3.5 | 4 | 4 | 3.7 | 3.8 | 3.8 | 3.5 | 3.5 | 4 |
6 | BES20747 | BESİNLERDE BULUNAN ENDOKRİN BOZUCULAR | 3.8 | 4.4 | 4.6 | 4 | 2.6 | 1.8 | 1.6 | 3.6 | 2.6 | 3 | 2.4 | 3 | 2 | 1.6 | 1.6 |
7 | BES20713 | KLİNİK BESLENMEDE SORUNLAR I (YETİŞKİN) | 4 | 3.6 | 4.4 | 4.4 | 3.4 | 4.4 | 4.6 | 3.6 | 3.4 | 4 | 4.6 | 3.6 | 3.4 | 4.4 | 4.4 |
8 | BES20721 | GASTROİNTESTİNAL SİSTEM HASTALIKLARI VE DİYET TEDAVİSİ | 2.8 | 2.6 | 3 | 2.6 | 2.2 | 2 | 3.6 | 4.2 | 2.4 | 2.8 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
9 | BES20733 | YAŞLI BESLENMESİ | 4 | 4 | 4.2 | 3.8 | 3 | 3 | 3 | 4 | 3.4 | 3.8 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 |
10 | BES20743 | BESLENME ANTROPOMETRİSİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
11 | BES20729 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİNDE YENİ ÜRETİM TEKNİKLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
12 | BES20711 | DİABETES MELLİTUS VE DİYET TEDAVİSİ | 2.8 | 2.6 | 3 | 2.6 | 2.2 | 2 | 3.6 | 4.2 | 2.4 | 2.8 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
13 | BES20749 | BESİN-İLAÇ ETKİLEŞİMİ | 3.8 | 4.4 | 4.6 | 4 | 2.6 | 1.8 | 1.6 | 3.6 | 2.6 | 3 | 2.4 | 3 | 2 | 1.6 | 1.6 |
14 | BES20705 | BEBEK VE ÇOCUK BESLENMESİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
15 | BES20709 | TOPLUMDA BESLENME SORUNLARININ SAPTANMASI | 4.3 | 4.3 | 4.3 | 5 | 3.8 | 5 | 4.5 | 4.2 | 4.2 | 4 | 3.8 | 4.5 | 3.5 | 3.7 | 3.7 |
16 | BES20725 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİNDE SATIN ALMA VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
17 | BES20739 | TOPLUM BESLENMESİ | 5 | 4.2 | 4.8 | 4 | 3.3 | 3 | 4 | 5 | 4 | 5 | 5 | 3 | 5 | 4.5 | 3 |
18 | BES20707 | GEBE VE EMZİKLİ BESLENMESİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
19 | BES20741 | BESLENME ANTROPOLOJİSİ | 3.8 | 3.6 | 4.4 | 4.2 | 3.8 | 4.4 | 4 | 4.4 | 4.6 | 4.4 | 4 | 4.2 | 4.4 | 4.6 | 5 |
20 | BES20735 | BESLENME EĞİTİMİ | 4.8 | 4.7 | 5 | 4 | 5 | 3 | 5 | 5 | 5 | 4 | 3 | 5 | 5 | 4 | 3 |
21 | BES20715 | KLİNİK BESLENMEDE SORUNLAR I (ÇOCUK) | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
22 | BES20719 | KALP DAMAR HASTALIKLARI VE DİYET TEDAVİSİ | 2.8 | 2.6 | 3 | 2.6 | 2.2 | 2 | 3.6 | 4.2 | 2.4 | 2.8 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
23 | BES20727 | MENÜ PLANLAMA | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
24 | BES20731 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
25 | BES20737 | OKUL ÇAĞINDA BESLENME | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
26 | BES20717 | PROBIYOTIKLER VE PREBIYOTIKLER | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1.8 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
27 | BES20704 | İLERİ BESLENME 2 | 3.8 | 4 | 4.6 | 4 | 4.2 | 4 | 4.4 | 4.2 | 4 | 4.4 | 4.2 | 4 | 4 | 4.2 | 4.4 |
28 | BES20702 | SEMİNER | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
29 | BES20706 | DOĞUŞTAN METABOLİZMA HASTALIKLARINDA BESLENME | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
30 | BES20728 | AFET DURUMLARINDA BESLENME HİZMETLERİNİN YÖNETİMİ | 2 | 2 | 2 | 2.2 | 1.8 | 2 | 2.2 | 1.8 | 2 | 2 | 2 | 1.8 | 2.2 | 2.2 | 2 |
31 | BES20732 | BESİN ve BESLENME REHBERLERİ | 5 | 5 | 5 | 4 | 4.8 | 3 | 5 | 5 | 4.8 | 5 | 4 | 3 | 5 | 4.8 | 3 |
32 | BES20738 | BESLENME BİYOKİMYASI | 4 | 3.6 | 2.8 | 3.2 | 2.8 | 2.4 | 1.8 | 1.6 | 2 | 3.4 | 2.8 | 2.8 | 2.4 | 1.2 | 1 |
33 | BES20734 | BESİNLERDEKİ İŞLEME YÖNTEMLERİNİN BESLENME İLE İLİŞKİSİ | 5 | 4.4 | 4.4 | 4.2 | 4.4 | 3 | 4.4 | 5 | 5 | 4 | 4 | 3 | 3.8 | 3.6 | 3 |
34 | BES20746 | ORGANİK GIDALAR | 2 | 2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.4 | 2.4 | 2.2 | 2.4 | 2 | 2.2 |
35 | BES20756 | İŞÇI BESLENMESI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
36 | BES20714 | BÖBREK HASTALIKLARI VE DİYET TEDAVİSİ | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 3 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 5 | 3 |
37 | BES20716 | İLAÇ TEDAVİSİNDE BESLENME VE DİYET ETKİLEŞİMİ | 4.4 | 2.8 | 2.8 | 3 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2 | 2 | 1.4 | 1 |
38 | BES20720 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİNDE BESİN KARSİNOJENLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
39 | BES20742 | İŞLEVSEL BESİNLER | 2.3 | 2.3 | 2.5 | 2 | 2 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.5 | 2.3 | 2.1 |
40 | BES20712 | ENTERAL VE PARANTERAL BESLENME | 4.7 | 4.5 | 4 | 4 | 4 | 3 | 4.7 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 5 | 5 | 3 |
41 | BES20718 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİNDE SANİTASYON | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
42 | BES20748 | DUYUSAL ANALİZ | 3.3 | 3.7 | 3.4 | 3.6 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.4 | 3.7 | 3.3 | 3.4 | 3.4 |
43 | BES20750 | BESİN GÜVENLİĞİ VE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER | 4.3 | 4.3 | 4.4 | 4.4 | 4.3 | 4.1 | 4.1 | 4.4 | 4.4 | 4.3 | 4.1 | 4.3 | 4.1 | 4.1 | 4.3 |
44 | BES20708 | KLİNİK BESLENMEDE SORUNLAR II (YETİŞKİN) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
45 | BES20744 | BESIN ÖGESI VE ETKILEŞIMI | 5 | 4 | 5 | 3 | 4 | 3 | 4 | 4 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
46 | BES20740 | BESLENME VE BILIŞSEL GELIŞIM | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
47 | BES20722 | YİYECEK İÇECEK SERVİS YÖNTEMLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
48 | BES20730 | FIZIKSEL AKTIVITE DÜZEYININ SAPTANMASI | 5 | 5 | 4 | 3 | 4 | 3 | 4 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
49 | BES20736 | BESLENME İLE İLİNTİLİ HASTALIKLARDA FİZYOLOJİK VE METABOLİK DEĞİŞİKLİKLER | 5 | 4.2 | 5 | 3 | 4 | 3 | 4 | 5 | 3.6 | 4 | 3.4 | 3 | 3 | 3 | 3 |
50 | BES20710 | KLİNİK BESLENMEDE SORUNLAR II (ÇOCUK) | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
51 | BES20724 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
52 | BES20726 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİNDE BESİN HAZIRLAMA VE PİŞİRME YÖNTEMLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
53 | BES20751 | UZMANLIK ALAN DERSİ I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
54 | BES20753 | TEZ ÇALIŞMASI I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
55 | BES20754 | TEZ ÇALIŞMASI II | 5 | 5 | 5 | 4.4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
56 | BES20752 | UZMANLIK ALAN DERSİ II | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (56 derse ait 297 adet öğrenim çıktısı) | %84.8 | %83.4 | %84 | %80.6 | %79.4 | %74.8 | %80.8 | %83.4 | %78.4 | %80 | %77.2 | %77 | %77.6 | %76.6 | %72.8 |