İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..

Sıra Ders Kodu Ders İsmi PY 1 PY 2 PY 3 PY 4 PY 5 PY 6 PY 7 PY 8 PY 9 PY 10 PY 11 PY 12 PY 13 PY 14
1 GDM21701 Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği 4.84.64.64.453.84.24.24.24.43.84.24.23.8
2 GDM24739 GIDA ENDÜSTRİSİNDE ENKAPSÜLASYON TEKNOLOJİSİ 53.83.83.43.24.24.24.23.83.24.23.84.24.2
3 GDM21723 Gıda Mühendisliğinde Analitik Kimya Uygulamaları 55555555555555
4 GDM21721 Gıda Toksikolojisi 3.63.83.63.63.844.43.64.83.44.63.644.6
5 GDM23733 ORGANİK GIDALAR ve İŞLENMELERİ 555554.84.8554.64.8555
6 GDM23727 KAKAO ve KAKAO BAZLI ÜRÜNLER 553.643355535335
7 GDM23731 ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ ve ÜRÜNLERİ 5544.23.4355335355
8 GDM24737 AKTİF ve AKILLI AMBALAJLAMA, YENİLEBİLİR FİLM ve KAPLAMA TEKNOLOJİSİ 555544.84.64.43.655455
9 GDM21719 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi 4.23.643.23.24.24.24.24.24.24.24.24.24.2
10 GDM21725 İleri Fermente Gıdalar Teknolojisi 3.84.43.84.43.84.84.64.84.64.84.64.84.64.8
11 GDM21717 Gıda Bileşenleri ve Kimyası 55555555555555
12 GDM21711 Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Yöntemleri 55555555555555
13 GDM21705 İleri Et İşleme Teknolojisi 3.23.43.24.23.44.43.643.84.43.83.44.43.6
14 GDM23735 YENİ NESİL GIDALAR ve BİYOYARARLILIKLARI 5555554.84.84.84.84.8555
15 GDM23729 MEYVE ve SEBZE ATIK ve YAN ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ 5533.63.2345333355
16 GDM21709 Fermente Süt Ürünleri 3.84.23.64.634.84.64.64.64.654.454.8
17 GDM21715 İleri Gıda Mikrobiyolojisi ve Tanı Yöntemleri 3.43.44443.63.643.84.63.63.644.4
18 GDM21713 Kimyasal Gıda Kontaminantları 444445444.244.2444.2
19 GDM21707 Et Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirilme Olanakları 44444445445454.6
20 GDM21703 Gıda Güvenliği Sistemleri 4.44.4554.44.654.654.65544
21 GDM21702 SEMİNER 4.24.84.24.64.64.854.64.84.84.44.84.64.6
22 GDM21726 YENİ GIDA ÜRÜNLERİ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ 555554.84.84.84.84.84.84.84.84.8
23 GDM21712 GIDA ENDÜSTRİSİNDE YENİ EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ 55555555555555
24 GDM23730 GIDA ÜRETİMİ ve ÇEVRESEL, EKONOMİK ve SOSYAL BOYUTLARI 1.6333.23334.63.434.6354.4
25 GDM21722 PROBİYOTİK BAKTERİLER VE PREBİYOTİKLER 4.24.444.23.64.44.44.44.84.44.44.44.64.6
26 GDM21718 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE DENEME TASARIMI VE VERİ ANALİZİ 55555555555555
27 GDM21714 ET İŞLEMEDE YENİ TEKNİKLER 44444444.8444454
28 GDM21720 KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ 5555543.83.83.83.83.83.83.83.8
29 GDM21716 ENSTRÜMENTAL ANALİZ YÖNTEMLERİ 4.44.44.44.44.64.44.24.444.84.64.64.64.8
30 GDM21710 SÜT İŞLEMEDE İLERİ TEKNOLOJİLER 4.64.445444.64.444.8444.64.6
31 GDM21706 ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KATKI MADDELERİ 3.83.64.23.23.43.23.64.24.44.23.63.84.44
32 GDM21704 FONKSİYONEL GIDALAR VE ETKİ MEKANİZMALARI 4.64.64.24.64.454.44544.6554
33 GDM23732 GIDALARDA TEKSTÜR ve REOLOJİ 3.63.83.63.83.6345333355
34 GDM23728 GIDA HİDROKOLLOİDLERİ ve KIVAM ARTIRICILAR 3.43.43.644555333335
35 GDM21724 YENİ GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ 44444.644.4544444.84
36 GDM21708 YENİ GIDA AMBALAJLAMA TEKNİKLERİ 4.2444444544.64444.2
37 GDM21751 Uzmanlık Alan Dersi 4.84.854.64.65554.64.45445
38 GDM21753 Yüksek Lisans Tez Çalışması 4.84.84.84.6554.84.84.44.24.84.24.24.4
39 GDM21752 UZMANLIK ALAN DERSİ 4.84.854.84.84.64.84.654.854.64.85
40 GDM21754 YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI 4.84.84.84.654.44.64.64.64.64.44.84.84.8
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (40 derse ait 201 adet öğrenim çıktısı) %87.6 %88.2 %85.6 %87.2 %83.8 %86.4 %89 %92.2 %86 %85 %88.4 %83.4 %90.8 %91.6