İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
"Ders - Program Çıktıları" verilerini görmek için aşağıdaki eksiklerin çözülmesi gerekmektedir.

NOT : Derslerin denetlenmesi için biriminize ait bologna koordinatörü ile iletişime geçiniz. Denetlenme işleminin ardından eksik verilerin giderilmesi ile birlikte bu sayfa yeniden aktif olacaktır.

GDM21709 - Fermente Süt Ürünleri | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM23733 - ORGANİK GIDALAR ve İŞLENMELERİ | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM23735 - YENİ NESİL GIDALAR ve BİYOYARARLILIKLARI | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21725 - İleri Fermente Gıdalar Teknolojisi | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21719 - Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21711 - Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Yöntemleri | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21705 - İleri Et İşleme Teknolojisi | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21702 - SEMİNER | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21718 - GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE DENEME TASARIMI VE VERİ ANALİZİ | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21712 - GIDA ENDÜSTRİSİNDE YENİ EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21720 - KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21716 - ENSTRÜMENTAL ANALİZ YÖNTEMLERİ | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21710 - SÜT İŞLEMEDE İLERİ TEKNOLOJİLER | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21726 - YENİ GIDA ÜRÜNLERİ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21706 - ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KATKI MADDELERİ | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21704 - FONKSİYONEL GIDALAR VE ETKİ MEKANİZMALARI | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21722 - PROBİYOTİK BAKTERİLER VE PREBİYOTİKLER | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21752 - UZMANLIK ALAN DERSİ | Ders henüz denetlenmemiş.
GDM21754 - YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI | Ders henüz denetlenmemiş.