İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
| Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | PY 1 | PY 2 | PY 3 | PY 4 | PY 5 | PY 6 | PY 7 | PY 8 | PY 9 | PY 10 | PY 11 | PY 12 | PY 13 | PY 14 |
| 1 | GDM21701 | Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği | 4.8 | 4.6 | 4.6 | 4.4 | 5 | 3.8 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.4 | 3.8 | 4.2 | 4.2 | 3.8 |
| 2 | GDM24739 | GIDA ENDÜSTRİSİNDE ENKAPSÜLASYON TEKNOLOJİSİ | 5 | 3.8 | 3.8 | 3.4 | 3.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 3.8 | 3.2 | 4.2 | 3.8 | 4.2 | 4.2 |
| 3 | GDM21723 | Gıda Mühendisliğinde Analitik Kimya Uygulamaları | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 4 | GDM21721 | Gıda Toksikolojisi | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 4 | 4.4 | 3.6 | 4.8 | 3.4 | 4.6 | 3.6 | 4 | 4.6 |
| 5 | GDM23733 | ORGANİK GIDALAR ve İŞLENMELERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 | 5 | 5 | 4.6 | 4.8 | 5 | 5 | 5 |
| 6 | GDM23727 | KAKAO ve KAKAO BAZLI ÜRÜNLER | 5 | 5 | 3.6 | 4 | 3 | 3 | 5 | 5 | 5 | 3 | 5 | 3 | 3 | 5 |
| 7 | GDM23731 | ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ ve ÜRÜNLERİ | 5 | 5 | 4 | 4.2 | 3.4 | 3 | 5 | 5 | 3 | 3 | 5 | 3 | 5 | 5 |
| 8 | GDM24737 | AKTİF ve AKILLI AMBALAJLAMA, YENİLEBİLİR FİLM ve KAPLAMA TEKNOLOJİSİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4.8 | 4.6 | 4.4 | 3.6 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 |
| 9 | GDM21719 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | 4.2 | 3.6 | 4 | 3.2 | 3.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 | 4.2 |
| 10 | GDM21725 | İleri Fermente Gıdalar Teknolojisi | 3.8 | 4.4 | 3.8 | 4.4 | 3.8 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 4.8 |
| 11 | GDM21717 | Gıda Bileşenleri ve Kimyası | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 12 | GDM21711 | Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Yöntemleri | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 13 | GDM21705 | İleri Et İşleme Teknolojisi | 3.2 | 3.4 | 3.2 | 4.2 | 3.4 | 4.4 | 3.6 | 4 | 3.8 | 4.4 | 3.8 | 3.4 | 4.4 | 3.6 |
| 14 | GDM23735 | YENİ NESİL GIDALAR ve BİYOYARARLILIKLARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 5 | 5 | 5 |
| 15 | GDM23729 | MEYVE ve SEBZE ATIK ve YAN ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ | 5 | 5 | 3 | 3.6 | 3.2 | 3 | 4 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 5 | 5 |
| 16 | GDM21709 | Fermente Süt Ürünleri | 3.8 | 4.2 | 3.6 | 4.6 | 3 | 4.8 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 5 | 4.4 | 5 | 4.8 |
| 17 | GDM21715 | İleri Gıda Mikrobiyolojisi ve Tanı Yöntemleri | 3.4 | 3.4 | 4 | 4 | 4 | 3.6 | 3.6 | 4 | 3.8 | 4.6 | 3.6 | 3.6 | 4 | 4.4 |
| 18 | GDM21713 | Kimyasal Gıda Kontaminantları | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4.2 | 4 | 4.2 | 4 | 4 | 4.2 |
| 19 | GDM21707 | Et Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirilme Olanakları | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4.6 |
| 20 | GDM21703 | Gıda Güvenliği Sistemleri | 4.4 | 4.4 | 5 | 5 | 4.4 | 4.6 | 5 | 4.6 | 5 | 4.6 | 5 | 5 | 4 | 4 |
| 21 | GDM21702 | SEMİNER | 4.2 | 4.8 | 4.2 | 4.6 | 4.6 | 4.8 | 5 | 4.6 | 4.8 | 4.8 | 4.4 | 4.8 | 4.6 | 4.6 |
| 22 | GDM21726 | YENİ GIDA ÜRÜNLERİ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.8 |
| 23 | GDM21712 | GIDA ENDÜSTRİSİNDE YENİ EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 24 | GDM23730 | GIDA ÜRETİMİ ve ÇEVRESEL, EKONOMİK ve SOSYAL BOYUTLARI | 1.6 | 3 | 3 | 3.2 | 3 | 3 | 3 | 4.6 | 3.4 | 3 | 4.6 | 3 | 5 | 4.4 |
| 25 | GDM21722 | PROBİYOTİK BAKTERİLER VE PREBİYOTİKLER | 4.2 | 4.4 | 4 | 4.2 | 3.6 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.8 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.6 | 4.6 |
| 26 | GDM21718 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE DENEME TASARIMI VE VERİ ANALİZİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 27 | GDM21714 | ET İŞLEMEDE YENİ TEKNİKLER | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4.8 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 |
| 28 | GDM21720 | KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 |
| 29 | GDM21716 | ENSTRÜMENTAL ANALİZ YÖNTEMLERİ | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.4 | 4.6 | 4.4 | 4.2 | 4.4 | 4 | 4.8 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.8 |
| 30 | GDM21710 | SÜT İŞLEMEDE İLERİ TEKNOLOJİLER | 4.6 | 4.4 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4.6 | 4.4 | 4 | 4.8 | 4 | 4 | 4.6 | 4.6 |
| 31 | GDM21706 | ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KATKI MADDELERİ | 3.8 | 3.6 | 4.2 | 3.2 | 3.4 | 3.2 | 3.6 | 4.2 | 4.4 | 4.2 | 3.6 | 3.8 | 4.4 | 4 |
| 32 | GDM21704 | FONKSİYONEL GIDALAR VE ETKİ MEKANİZMALARI | 4.6 | 4.6 | 4.2 | 4.6 | 4.4 | 5 | 4.4 | 4 | 5 | 4 | 4.6 | 5 | 5 | 4 |
| 33 | GDM23732 | GIDALARDA TEKSTÜR ve REOLOJİ | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 3 | 4 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 5 | 5 |
| 34 | GDM23728 | GIDA HİDROKOLLOİDLERİ ve KIVAM ARTIRICILAR | 3.4 | 3.4 | 3.6 | 4 | 4 | 5 | 5 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 5 |
| 35 | GDM21724 | YENİ GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4.6 | 4 | 4.4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4.8 | 4 |
| 36 | GDM21708 | YENİ GIDA AMBALAJLAMA TEKNİKLERİ | 4.2 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 4.6 | 4 | 4 | 4 | 4.2 |
| 37 | GDM21751 | Uzmanlık Alan Dersi | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.6 | 4.6 | 5 | 5 | 5 | 4.6 | 4.4 | 5 | 4 | 4 | 5 |
| 38 | GDM21753 | Yüksek Lisans Tez Çalışması | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.6 | 5 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.4 | 4.2 | 4.8 | 4.2 | 4.2 | 4.4 |
| 39 | GDM21752 | UZMANLIK ALAN DERSİ | 4.8 | 4.8 | 5 | 4.8 | 4.8 | 4.6 | 4.8 | 4.6 | 5 | 4.8 | 5 | 4.6 | 4.8 | 5 |
| 40 | GDM21754 | YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI | 4.8 | 4.8 | 4.8 | 4.6 | 5 | 4.4 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.6 | 4.4 | 4.8 | 4.8 | 4.8 |
| Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (40 derse ait 201 adet öğrenim çıktısı) | %87.6 | %88.2 | %85.6 | %87.2 | %83.8 | %86.4 | %89 | %92.2 | %86 | %85 | %88.4 | %83.4 | %90.8 | %91.6 | ||