İşlem devam ediyor...

İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..

Sıra Ders Kodu Ders İsmi PY 1 PY 2 PY 3 PY 4 PY 5 PY 6 PY 7 PY 8 PY 9 PY 10 PY 11 PY 12 PY 13 PY 14 PY 15 PY 16 PY 17 PY 18 PY 19
1 GMS22703 ULUSLARARASI MUTFAK KÜLTÜRÜ 5355453555455554555
2 GMS22705 GASTRONOMİDE GÜNCEL AKIMLAR 4.34.14.344.34.34.33.94.3444.14.34.34.44.14.34.14
3 GMS22701 BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 2.72.72.82.732.73.332.52.32.52.52.72.72.82.72.52.52.5
4 GMS22707 YEMEK SOSYOLOJİSİ 32.72.52.82.72.72.52.72.72.82.72.82.82.82.72.72.72.52.8
5 GMS22717 GASTROTEKNOLOJİ 4.33.42.142332.641323.7234315
6 GMS22715 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ 2222.22.32.32.22.3222.32.22.32.32.52.32.32.22.2
7 GMS22711 KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ 2.62.62.62.93.12.92.92.62.42.62.72.62.72.32.72.32.62.32.6
8 GMS22719 ANTİK DÖNEMDE BESLENME 53.354.94.353.15552.655551554
9 GMS22709 GASTRONOMİ REHBERLİĞİ 2222222.22.22.22.22.42.22.22.42.62.22.42.22
10 GMS22721 PERMAKÜLTÜR 222222222222222.12.12.12.12.1
11 GMS22713 İÇECEK KÜLTÜRÜ 2.32.32.52.32.32.22.32.32.52.52.32.52.22.32.22.32.22.22
12 GMS22704 GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI 3.63.83.43.63.83.63.63.83.23.43.63.63.843.63.83.63.83.6
13 GMS22706 SEMİNER 5555555555555555555
14 GMS22702 NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 2.82.82.82.82.833333333333333
15 GMS22710 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞI 22222.2222.22.42.22.22.42.22.22.42.2222.6
16 GMS22720 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA YÖNETİMİ 2222.122.12.12.12.12.3222.12.32.12.122.12.1
17 GMS22718 BALKAN MUTFAĞI 5555555555555555555
18 GMS22708 TURİZMDE UYGULAMALI İSTATİSTİK 222.22.22.22.22.22.42.22.22.22.22.22.22.22.22.222
19 GMS22716 GASTRONOMİDE İLETİŞİM STRATEJİLERİ 4.74.554.544.835544.544.2554544
20 GMS22714 GASTRONOMİ ROTALARI 5555555555555555555
21 GMS22712 GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ 5555555555555555555
22 GMS22753 YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI 5555555555555555555
23 GMS22751 YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ 5555555555555555555
24 GMS22754 YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI 5555555555555555555
25 GMS22752 YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ 555555554.855554.855555
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (25 derse ait 153 adet öğrenim çıktısı) %73.8 %69.8 %72.2 %73.6 %71.2 %73.4 %69.4 %73.6 %73.8 %70.8 %70.4 %72 %74 %73.2 %74.6 %69.6 %73.6 %70.4 %73.2