İşlem devam ediyor...
İşlem devam ediyor, lütfen bekleyiniz..
Sıra | Ders Kodu | Ders İsmi | PY 1 | PY 2 | PY 3 | PY 4 | PY 5 | PY 6 | PY 7 | PY 8 | PY 9 | PY 10 | PY 11 | PY 12 | PY 13 | PY 14 | PY 15 | PY 16 | PY 17 | PY 18 | PY 19 |
1 | GMS22701 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | 2.7 | 2.7 | 2.8 | 2.7 | 3 | 2.7 | 3.3 | 3 | 2.5 | 2.3 | 2.5 | 2.5 | 2.7 | 2.7 | 2.8 | 2.7 | 2.5 | 2.5 | 2.5 |
2 | GMS22703 | ULUSLARARASI MUTFAK KÜLTÜRÜ | 5 | 3 | 5 | 5 | 4 | 5 | 3 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 |
3 | GMS22705 | GASTRONOMİDE GÜNCEL AKIMLAR | 4.3 | 4.1 | 4.3 | 4 | 4.3 | 4.3 | 4.3 | 3.9 | 4.3 | 4 | 4 | 4.1 | 4.3 | 4.3 | 4.4 | 4.1 | 4.3 | 4.1 | 4 |
4 | GMS22707 | YEMEK SOSYOLOJİSİ | 3 | 2.7 | 2.5 | 2.8 | 2.7 | 2.7 | 2.5 | 2.7 | 2.7 | 2.8 | 2.7 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.7 | 2.7 | 2.7 | 2.5 | 2.8 |
5 | GMS22711 | KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ | 2.6 | 2.6 | 2.6 | 2.9 | 3.1 | 2.9 | 2.9 | 2.6 | 2.4 | 2.6 | 2.7 | 2.6 | 2.7 | 2.3 | 2.7 | 2.3 | 2.6 | 2.3 | 2.6 |
6 | GMS22717 | GASTROTEKNOLOJİ | 4.3 | 3.4 | 2.1 | 4 | 2 | 3 | 3 | 2.6 | 4 | 1 | 3 | 2 | 3.7 | 2 | 3 | 4 | 3 | 1 | 5 |
7 | GMS22719 | ANTİK DÖNEMDE BESLENME | 5 | 3.3 | 5 | 4.9 | 4.3 | 5 | 3.1 | 5 | 5 | 5 | 2.6 | 5 | 5 | 5 | 5 | 1 | 5 | 5 | 4 |
8 | GMS22715 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ | 2 | 2 | 2 | 2.2 | 2.3 | 2.3 | 2.2 | 2.3 | 2 | 2 | 2.3 | 2.2 | 2.3 | 2.3 | 2.5 | 2.3 | 2.3 | 2.2 | 2.2 |
9 | GMS22713 | İÇECEK KÜLTÜRÜ | 2.3 | 2.3 | 2.5 | 2.3 | 2.3 | 2.2 | 2.3 | 2.3 | 2.5 | 2.5 | 2.3 | 2.5 | 2.2 | 2.3 | 2.2 | 2.3 | 2.2 | 2.2 | 2 |
10 | GMS22709 | GASTRONOMİ REHBERLİĞİ | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.6 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2 |
11 | GMS22721 | PERMAKÜLTÜR | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.1 |
12 | GMS22704 | GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI | 3.6 | 3.8 | 3.4 | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 3.2 | 3.4 | 3.6 | 3.6 | 3.8 | 4 | 3.6 | 3.8 | 3.6 | 3.8 | 3.6 |
13 | GMS22702 | NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 2.8 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
14 | GMS22706 | SEMİNER | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
15 | GMS22708 | TURİZMDE UYGULAMALI İSTATİSTİK | 2 | 2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2.2 | 2 | 2 |
16 | GMS22714 | GASTRONOMİ ROTALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
17 | GMS22710 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞI | 2 | 2 | 2 | 2 | 2.2 | 2 | 2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2.2 | 2.4 | 2.2 | 2 | 2 | 2.6 |
18 | GMS22720 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA YÖNETİMİ | 2 | 2 | 2 | 2.1 | 2 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.1 | 2.3 | 2 | 2 | 2.1 | 2.3 | 2.1 | 2.1 | 2 | 2.1 | 2.1 |
19 | GMS22712 | GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
20 | GMS22716 | GASTRONOMİDE İLETİŞİM STRATEJİLERİ | 4.7 | 4.5 | 5 | 4.5 | 4 | 4.8 | 3 | 5 | 5 | 4 | 4.5 | 4 | 4.2 | 5 | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 |
21 | GMS22718 | BALKAN MUTFAĞI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
22 | GMS22751 | YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
23 | GMS22753 | YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
24 | GMS22752 | YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4.8 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
25 | GMS22754 | YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
Program yeterliklerinin tüm dersler bazında desteklenme düzeyi (25 derse ait 153 adet öğrenim çıktısı) | %73.8 | %69.8 | %72.2 | %73.6 | %71.2 | %73.4 | %69.4 | %73.6 | %73.8 | %70.8 | %70.4 | %72 | %74 | %73.2 | %74.6 | %69.6 | %73.6 | %70.4 | %73.2 |