1 |
Malzemenin tanımı, sınıflandırması ve yapısı |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
2 |
Gıda ambalajlamaya ve ambalajlamada kullanılan malzemelere giriş |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
3 |
Gıdalarda bozulmalar ve gıda muhafazada ambalajlamanın rolü, ambalajların fonksiyonları |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
4 |
Metaller, metal alaşımları ve metal esaslı ambalaj malzemeleri |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
5 |
Camlar ve cam esaslı ambalaj malzemeleri |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
6 |
Plastikler, plastik esaslı ambalaj malzemeleri, çok katmanlı ambalajlar |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
7 |
Kâğıtlar ve kâğıt esaslı ambalaj malzemeleri |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
8 |
Ara sınav |
Soru cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
9 |
Modifiye atmosferde ambalajlama |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
10 |
Aseptik ambalajlama teknolojisi |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
11 |
Aktif ambalajlama teknolojisi |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
12 |
Akıllı ambalajlama teknolojisi |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
13 |
Et ve süt ürünlerinin ambalajlanması |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
14 |
Tahıl ve meyve-sebze bazlı gıdaların ambalajlanması |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
15 |
Tahıl ve meyve-sebze bazlı gıdaların ambalajlanması |
Anlatım |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
16 |
Final Sınavı |
Soru cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |