2 |
Tarihsel Gelişim Ve Sınıflandırılması |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
3 |
Hazir Yemek Endüstrisinde Geleneksel Ve Modern Uygulamalar |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
4 |
Toplu Beslenme Sistemi Ve Yönetimi, Stratejik Planlama, Temel İşlemleri Ve Organizasyon |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
5 |
Bütçe Planlanması Ve Kontrolü, Satın Alma |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
6 |
Depolama Ve Tedarikçi Zinciri Yönetimi |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
7 |
Menü Ve Üretim Planlaması İle Materyal Kontrolü |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
8 |
Ara sınav. |
- |
- |
9 |
İş Gücü Planlaması, Personel Kriterlerinin Tanımlanması, Personel Eğitimi |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
10 |
Üretim/ Servis Alanı Tasarım Ve Donanım ilkeleri |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
11 |
İşçi Sağlığı Ve Uygun Çalışma Koşullarının Sağlanması |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
12 |
Sanitasyon-Gıda Güvenliği Sistemi- Kalite Yönetim Sistemi |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
13 |
Sanitasyon-Gıda Güvenliği Sistemi- Kalite Yönetim Sistemi |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
14 |
Öğrenci ödevlerinin sunumu ve değerlendirme |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
Slayt hazırlama |
15 |
Öğrenci ödevlerinin sunumu ve değerlendirme |
-Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
-Slayt hazırlama |
16 |
Final Sınavı |
- |
- |