1 |
Etin Tanımı Ve İnsan Beslenmesindeki Yeri. |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
2 |
Etin Yapısı, Bileşenleri Ve Bileşenlerin Özellikleri |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
3 |
Kasaplık Hayvanların Kesimi Ve Kesim Metotları |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
4 |
Gövde Etlerin Kalite Nitelikleri Ve Parçalanmaları |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
5 |
Gövde Etlerde Kesimden Sonra Meydana Gelen Değişiklikler |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
6 |
Gövde Etlerde Kesimden Sonra Meydana Gelen Değişiklikler |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
7 |
Et Ve Et Ürünlerinin Muhafaza Yöntemleri |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
8 |
Ara sınav |
|
|
9 |
Et Ve Et Ürünlerinin Muhafaza Yöntemleri |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
10 |
Sucuk, Salam Ve Sosis, Pastirma, Kavurma Üretim Teknolojisi |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
11 |
Sucuk, Salam Ve Sosis, Pastirma, Kavurma Üretim Teknolojisi |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
12 |
Sucuk, Salam Ve Sosis, Pastirma, Kavurma Üretim Teknolojisi |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
13 |
Su Ürünleri Teknolojisi |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
14 |
Kanatli Etleri İsleme Teknolojisi. |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |
15 |
Kanatli Etleri İsleme Teknolojisi. |
Anlatım, sunum, problem çözme ve soru-cevap |
İlgili Öğretim Elemanının Ders Notları |