1 |
Gıda endüstrisinde kalite sistemleri |
Anlatım |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
2 |
Kalite sistemleri gereklilikleri |
Anlatım, tartışma, beyin fırtınası |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
3 |
HACCP Sisteminin İçeriği |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
4 |
5S Prensibi |
Anlatım, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
5 |
5S in adımları |
Anlatım,grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
6 |
Pukö Döngüsü |
Anlatım,grupla çalışması, örnek olay,Pukö döngüsü |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
7 |
Gıda Endüstrisinde örnek 5S uygulamaları |
Örnek olay,Soru cevap |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
8 |
Ara Sınav |
Soru cevap |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
9 |
Gıda endüstrisinde renk kodlarının kullanımı |
Örnek olay, anlatım |
|
10 |
GMP |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
11 |
iç denetim , dış denetim |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
12 |
Kaizen nedir |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
13 |
Kaizen Stratejisi ve Uygulamaları |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
14 |
Problem çözme teknikleri |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay,swot analizi, beyin fırtınası |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
15 |
Problem çözme teknikleri grup uygulaması |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay,swot analizi, beyin fırtınası |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |