| 1 |
Gıda endüstrisinde kalite sistemleri |
Anlatım |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 2 |
Kalite sistemleri gereklilikleri |
Anlatım, tartışma, beyin fırtınası |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 3 |
HACCP Sisteminin İçeriği |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 4 |
5S Prensibi |
Anlatım, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 5 |
5S in adımları |
Anlatım,grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 6 |
Pukö Döngüsü |
Anlatım,grupla çalışması, örnek olay,Pukö döngüsü |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 7 |
Gıda Endüstrisinde örnek 5S uygulamaları |
Örnek olay,Soru cevap |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 8 |
Ara Sınav |
Soru cevap |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 9 |
Gıda endüstrisinde renk kodlarının kullanımı |
Örnek olay, anlatım |
- |
| 10 |
GMP |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 11 |
iç denetim , dış denetim |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 12 |
Kaizen nedir |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 13 |
Kaizen Stratejisi ve Uygulamaları |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 14 |
Problem çözme teknikleri |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay,swot analizi, beyin fırtınası |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |
| 15 |
Problem çözme teknikleri grup uygulaması |
Anlatım, grupla çalışma, örnek olay,swot analizi, beyin fırtınası |
İlgili Öğr.elemamının ders notları |