Hafta |
Konu |
Öğretim Yöntem ve Teknikleri |
Ön Hazırlık ve Dokümanlar |
1 |
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisine Giriş |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
2 |
Yoğurt Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
3 |
Yoğurt Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
4 |
Yoğurt Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
5 |
Kefir Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
6 |
Kefir Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
7 |
Kefirin Sağlık Etkileri |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
8 |
Arasınav |
Ara sınav |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
9 |
Kımız Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
10 |
Kımız Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
11 |
Ayran Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
12 |
Diğer Fermente Süt Ürünleri |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
13 |
Starter Kültürler |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
14 |
Starter Kültürler |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
15 |
Starter Kültürler |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
|