| Hafta |
Konu |
Öğretim Yöntem ve Teknikleri |
Döküman |
| 1 |
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisine Giriş |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 2 |
Yoğurt Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 3 |
Yoğurt Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 4 |
Yoğurt Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 5 |
Kefir Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 6 |
Kefir Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 7 |
Kefirin Sağlık Etkileri |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 8 |
Arasınav |
Ara sınav |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 9 |
Kımız Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 10 |
Kımız Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 11 |
Ayran Üretim Teknolojisi |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 12 |
Diğer Fermente Süt Ürünleri |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 13 |
Starter Kültürler |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 14 |
Starter Kültürler |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
| 15 |
Starter Kültürler |
Anlatım-Soru Cevap |
Çon, A.H. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Nobel Akademik Yayıncılık, 2020. |
|