| 1 |
Mutfak çalışanlarının görev ve sorumlulukları |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
MateŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.ryalleri |
| 2 |
Mutfak çalışanlarının sağlık kontrolleri. |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
MatŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.eryalleri |
| 3 |
Mutfak ekipman ve mutfak eşyalarının temizliği ve düzeni. |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
Ders MaŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.teryalleri |
| 4 |
Yiyeceklerin hijyeni |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
MŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.ateryalleri |
| 5 |
Yiyeceklerin taşınması esnasında kullanılacak araçlar ve kaplar |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
ŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.ateryalleri |
| 6 |
Mutfak personelinin uyması gereken güvenlik kurallar |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
Ders MŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.ateryalleri |
| 7 |
Mutfak personelinin uyması gereken hijyen kuralları |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
ŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.teryalleri |
| 8 |
Vize sınavı |
Ara sınav |
Ders Materyali |
| 9 |
Kesici aletlerin kullanımı |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
Ders MaŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.teryalleri |
| 10 |
Bıçaklı doğrama ve kıyma makinalarının kullanımı |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
ŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.ri |
| 11 |
Fırın pişiriciler ve fritözlerin kullanımı |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
ŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.eryalleri |
| 12 |
Mutfak girişini ve koridorun temizliği |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
ŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay.teryalleri |
| 13 |
Mutfaktaki elektronik panoların tanıtımı ve kullanımı |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
ŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay. |
| 14 |
Mutfak, yemekhane, soğuk hava depoları, kuru gıda depoları, kullanılan araç ve gereçlerin rutin olarak denetim ve kayıtları. |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
ŞIK A, ŞAHİNGÖZ A,S. İş sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim. Detay. |
| 15 |
Ders tekrarı |
Anlatım Yöntemi ve Soru Cevap Tekniği |
- |