| Hafta |
Konu |
Öğretim Yöntem ve Teknikleri |
Döküman |
| 1 |
Derse ilişkin genel bilgilendirme ve açıklamalar, genel kavramlar |
Anlatım |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 2 |
Yemek, kültür ve turizm arasındaki ilişkiler |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 3 |
Gastronomiye giriş, gastronomiye ilişkin kavramsal açıklamalar |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 4 |
Gastronomi kavramının gelişim süreci ve diğer bilimlerle ilişkisi, gastronomi ile ilgili temel kavramlar |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 5 |
Gastronomi Turizmi, önemi ve gastronomi turizminin kaynakları |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 6 |
Sürdürülebilirlik ve gastronomi ilişkisi, sürdürülebilir gastronomi turizmi |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 7 |
Konulara ilişkin genel tekrar ve değerlendirme |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 8 |
Vize Sınavı |
- |
- |
| 9 |
Küreselleşme ve yerelleşme ekseninde gastronomi |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 10 |
Gastronomi Trendleri |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 11 |
Gastronomy Trends |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 12 |
Gastronomi Trendleri |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 13 |
Gastronomi turizmi cazibe unsurları |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 14 |
Gastronomi turizmi seyahat motivasyonları |
Anlatım, sunum, tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 15 |
Gastronomi turizminde pazarlama yaklaşımları |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
GASTRONOMİ TURİZMİ Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, Doç. Dr. Barış Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz DETAY YAYINCILIK |
| 16 |
Final Sınavı |
- |
- |
|