| 1 |
Profesyonel mutfakların önemi |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 2 |
Profesyonel mutfak donanımı |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 3 |
Profesyonel mutfak araç ve gereçleri |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 4 |
Profesyonel mutfak süreçleri |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 5 |
Satın alma |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 6 |
Depolama yöntemleri |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 7 |
Standart reçete hazırlama |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 8 |
Vize Sınavı |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 9 |
Sıcak mutfak |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 10 |
Çeşitli içecekler |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 11 |
Kurubaklagillerin hazırlanıp pişirilmesi |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 12 |
Pişirme yöntemleri |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 13 |
Mutfaktaki servis ilişkilerinin anlatılması |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |
| 14 |
Mutfaktaki servis ilişkilerinin anlatılması |
Uygulama |
Geçgin, E., & Baltacı, M. (n.d.). Temel mutfak teknikleri ve yönetimi. |