| 1 |
Ders tanıtım ve uygulama, değerlendirme bilgilerinin öğrenciye açıklanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 2 |
İtalyan mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 3 |
İtalyan mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 4 |
Fransa mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 5 |
Fransa mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 6 |
İspanya mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 7 |
Meksika mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 8 |
Vize Sınavı |
- |
- |
| 9 |
Çin mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 10 |
Hint mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 11 |
Balkan mutfağının genel özellikleri ve yemek reçetelerinin uygulanması |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 12 |
Ürün birleşimi standartları ve garnitür ile tabaklama |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 13 |
Yeni ürün ortaya çıkartmanın yolları ve garnitür ile tabaklama |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
Cooper, T. (2001). The Professional Chef™: The Culinary Institute of America. |
| 14 |
Genel Tekrar |
Anlatım ve Soru-Cevap |
- |
| 15 |
Genel Tekrar |
Anlatım ve Soru-Cevap |
- |