| 1 |
Soğuk mutfağın tanımlamak, soğuk mutfak çeşitleri ve ilgili kavramlar |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 2 |
Soğuk sosları ve marinatları hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 3 |
Salataları hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 4 |
Mezeleri hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 5 |
Ordövr çeşitlerini hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 6 |
Ordövr çeşitlerini hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 7 |
Soğuk sandviç hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 8 |
Ara Sınav |
- |
- |
| 9 |
Soğuk büfe yemekleri hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 10 |
Zeytinyağlı yemekleri hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 11 |
Soğuk büfe yemekleri hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 12 |
Tabak ve büfe dekorlarını hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 13 |
Tabak ve büfe dekorlarını hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 14 |
Tabak ve büfe dekorlarını hazırlamak |
Anlatım, Uygulama ve Soru-Cevap |
The Culinary İnstitute of America. (2008). Garde Manger |
| 15 |
Tekrar |
- |
- |