| Hafta |
Konu |
Öğretim Yöntem ve Teknikleri |
Döküman |
| 1 |
Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 2 |
Kavramlar 1 |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 3 |
Kavramlar 2 |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 4 |
İtalyan Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 5 |
Fransız Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 6 |
İspanyol Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 7 |
İskandinav Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 8 |
Vize Sınavı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 9 |
Kuzey Amerika Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 10 |
Orta Amerika Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 11 |
Güney Amerika Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 12 |
Çin Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 13 |
Uluslararası Gastronomi Literatürü 1 |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
| 14 |
Uluslararası Gastronomi Literatürü 2 |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. (2019).ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve ReçetelerMichael F. Nenes (2009).International Cuisine. J ohnwiley & Sons, |
|