| Hafta |
Konu |
Öğretim Yöntem ve Teknikleri |
Döküman |
| 1 |
Gastronomi ve İlişkili Kavramlar |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 2 |
Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 3 |
Uluslararası Mutfak Kültürleri |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 4 |
Fransız Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 5 |
Türk Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 6 |
Uzakdoğu ve Avustralya Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 7 |
Amerika Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 8 |
ARA SINAV |
- |
- |
| 9 |
Güney Avrupa Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 10 |
Kuzey Avrupa Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 11 |
Orta Asya Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 12 |
Ortadoğu Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 13 |
Afrika Mutfağı |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 14 |
Uluslararası Mutfaklarda Yeni Trendler |
Anlatım, sunum, tartışma |
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2019). Uluslararası Gastronomi: Temel Özellikler, Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık. |
| 15 |
Tekrar |
- |
- |
|