| 1 |
1Giriş, dersin amaçları ve temel tanımlar |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
İlk haftaya ilişkin herhangi bir ön hazırlık söz konusu değildir. |
| 2 |
2Temel Kavramlar |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 3 |
3Sürdürülebilir gastronomi – çevresel, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirlik |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 4 |
4Küreselleşme ve yerelleşme ekseninde gastronomi |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 5 |
5Gastronomi Turizmi Cazibe Unsurları ve seyahat motivasyonları |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 6 |
6Gastronomik kimlik, destinasyon ve gastronomi ilişkisi |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 7 |
7Trendler ve Gastronomi Ekosistemi |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 8 |
8Ara Sınav |
- |
- |
| 9 |
9Nörogastronomi ve gastro deneyim |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 10 |
10Kişiselleştirilmiş Gastronomi |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 11 |
11Vejetaryen ve vegan akımları – Freegan food akımı |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 12 |
12Fonksiyonel gıda eğilimleri |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 13 |
13Gıda Korkusu – Gastro endişe |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 14 |
14Dijital Gastronomi ve gastronominin geleceğine ilişkin değerlendirmeler |
-Anlatım, Sunum ve Tartışma |
Konuya ilişkin bilimsel makale incelemeleri |
| 15 |
Tekrar |
- |
- |