| Hafta |
Konu |
Öğretim Yöntem ve Teknikleri |
Döküman |
| 1 |
Tarihsel Süreçte Gastronomi |
Anlatım, sunum, tartışma |
Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. Ankara: Detay Yayıncılık., Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 2 |
Paleolitik Çağ’da Gastronomi Faaliyetleri |
Anlatım, sunum, tartışma |
Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. Ankara: Detay Yayıncılık., Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 3 |
Mezolitik Çağ’da Gastronomi Faaliyetleri |
Anlatım, sunum, tartışma |
Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. Ankara: Detay Yayıncılık., Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 4 |
Neolitik Çağ’da Gastronomi Faaliyetleri |
Anlatım, sunum, tartışma |
Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. Ankara: Detay Yayıncılık., Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 5 |
Maden Çağı’nda Gastronomi Faaliyetleri |
Anlatım, sunum, tartışma |
Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. Ankara: Detay Yayıncılık., Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 6 |
Sümerlerde Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Anlatım, sunum, tartışma |
Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 7 |
Akadlarda Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Anlatım, sunum, tartışma |
Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 8 |
ARA SINAV |
- |
- |
| 9 |
Asurlarda Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Anlatım, sunum, tartışma |
Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 10 |
Babillerde Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Anlatım, sunum, tartışma |
Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 11 |
Hititlerde Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Anlatım, sunum, tartışma |
Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 12 |
Antik Mısır’da Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Anlatım, sunum, tartışma |
Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 13 |
Antik Yunan’da Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Anlatım, sunum, tartışma |
Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 14 |
Antik Roma’da Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Anlatım, sunum, tartışma |
Işın, P. M. (2018). Avcılıktan Gurmeliğe Yemeğin Kültürel Tarihi. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları. |
| 15 |
Tekrar |
- |
-- |
|